Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przegryw123

zakochany w przyjaciółce

Polecane posty

Siemka, jestem zakochany w mojej przyjaciolce, ktora ma niestety chlopaka ona nie wie o tym ze jestem w niej zakochany, jestesmy najlepszymi przyjaciolmi dluzej niz ona jest z chlopakiem i dluzej jestem w niej zakochany niz ona go zna, bardzo mi na niej zalezy ale to bardzo jest dla mnie najwazniejsza osoba na swiecie i nie wiem co bym bez niej zrobil (pewnie nie plakal w nocy w poduszke ze z nia nie jestem hehe) jest jakas szansa ze bedziemy razem? robic sobie nadzieje ? czekac az z nim zerwie? jakies rady? naprawde wiem ze to ta jedyna, jest idealna pod kazdym wzgledem i nie ma dnia ze o niej nie mysle.... prosze o jakas pomoc :( na niczym innym mi tak nie zalezy jak na niej...

Gość gość
powiedz jej to co tu napisałeś i bedzie twoja lul ez next pls

a troche wiecej? sa w ogole szanse ze sie zgodzi? czekac? wiem ze mimo wielu zerwan i powrotow z nim nadal go kocha i traktuje jak rodzine naprawde strasznie mi na niej zalezy i moge nawet czekac byleby była moja :/

Gość gość
Nie pchaj się na trzeciego.

Gość gość
Porozmawiaj z nia ale nie mów od razu ze kochasz. Rowniez spróbuj ja pocałować zobacz jak zareaguje

Gość gość
A jego źona niszczy źycie dziecku przyjaciółki

a jest sens w ogole czekac az np zerwa czy z przyjaciela po prostu nie da sie byc chlopakiem? moge miec w ogole jakas nadzieje ze bedzie we mnie kiedys zakochana?

Gość gość

Gość gość
Możesz czekać 20 lat więc nie warto.

Gość gość
Możesz z nią być tylko musisz to dobrze rozegrać.

jak myslicie zrobienie ladnej sylwetki zaczecie znajomosci z innymi dziewczynami zeby byla zazdrosna i czekanie az zerwie z chlopakiem bedzie dobrym rozwiazaniem?

Gość gość
Dobry pomysł ale wykreśl czekanie bo to naprawdę strata czasu. Chyba że macie z 16 lat ale to i ona zmieni jeszcze 10 i tobie się odwidzi z 5.

akurat jestesmy obydwoje z tego samego rocznka i ponizej 17 wiec no wiem ze sie kloci i placze czesto przez swojego chlopaka i zawsze staram sie ją pocieszac dobrze robie?

Gość gość