Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uwiodlam kuzyna

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Przypadkiem znalazłam to forum i muszę sie podzielić moją zdobyczą -mój kuzyn .Ma 19 lat jest mega przystojny panny za nim latają ale on nie jest zainteresowany tylko ta jego piłka.Zawsze mi się podobał ,jak był młodszy tak z14-15 to byl taki słodziutki jak miodzio ,zielone oczy, ciemna karnacja i brązowe kręcone włosy czasem zabierał mnie na basen popływać to niemoglam sie napatrzeć i dosłownie sie rozpływałam...ale udało sie ,zaczął pomagać mi z matmy bo jest b. dobry ,ja głupia nie jestem ale specjalnie udawałam że nie ogarniam ,mam 17 lat i sie mega zakochałam.Przy tym pomaganiu tak się zbliżyliśmy że po trochu po trochu aż mnie pocałował tak mocno znaczy głęboko ,normalnie odjechałam,zaczął mnie pieścić najpierw po buzi brzuchu liznął piersi ,a ja czułam stado motyli w środku i jakby unosiłam sie w powietrzu ,głaskał mnie po pupie -bylam w krótkiej spódniczce i już byłam zupełnie mokra, a w oczach robiło mi się ciemno wtedy z tyłka przejechał do przodu i włożył mi dłoń w majtki, to byl odlot ,pobawiłsie moja pipką!jestem ladnie wygolona jak wszystkie kolezanki wiec bylo milusio. Chciałam sie zrewanżować i pogłaskałam go po kroczu ,wow ale pałka ,w powietrzu unosiło sie to coś! bylam gotów na wszystko ,niestety w oddali już widziałam samochód cioci jak wracała z zakupów,wiec to byl koniec zabawy.Teraz już minął 3ci dzień a ja wciąż jestem cała rozstrojona ,chyba nic w tym złego ?co myślicie ?marzę aby powtórzyć tą akcje jak będzie kiedys okazja. Narka.

Gość gość
nikt sie nie nabiera na takie rzyczy idoto

Gość gość
Czemu? To jest możliwe ,dziewczyny są glupiutkie .do mnie przystawiała się siostra od szwagierki młode to i głupie , nie podoba mi się nie w moim typie ale możliwości były.

Gość gość
hehe dobre.

Gość gość
Niesamowite