Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak jej zaproponować spotkanie ?

Polecane posty

Gość gość

Otóż mam pytanie do was, poznałem jakiś czas temu dziewczynę bardzo piękną i wtedy nam właśnie nie wyszło, niby przez to że zbyt szybko chciałem być z nią a ona zerwała ze swoim chłopakiem, a wiec my nie mieliśmy ze sobą 3 miesiące kontakty aczkolwiek ona go cały czas szukała w ostatnim czasie co chwile coś napisze, mówi że tęskni i w ogóle. Jest troche nieśmiała ma 20l. Więc wracam do pytania jak ją zapytać o spotkanie ? tak żeby nie wyjść na desperata, chciałbym jeszcze raz wrócić i spróbować z nią. Dzień w dzień myślę o niej i wiem że to ta dziewczyna z którą może mi wyjść w życiu. Proszę o porady za hejty dziękuję !

Gość gość
O Jezu, nie wierzę, po prostu zadzwoń, jak się wstydzisz, napisz sms, czy poszłaby z Tobą na kawę itp. , ze taka paskudna pogoda, może ma ochotę na grzańca. herbatkę w lokalu xxx. To az taki problem, ze bez netu nie da się umówić?

Gość gość
9:20 Nie rozumiesz mnie ani trochę ale spoko ;) Chodziło mi o to że jest to dosyć specyficzna sytuacja bo nie mieliśmy dawno ze sobą dobrego kontaktu po tym jak nam nie wyszło czy lepiej zadzwonić i zapytać czy lepiej napisać smsa ? Nie nie nie jest dla mnie problemem żeby zadzwonić !

Gość gość

serio z dziewczyną trzeba krótko, póki młoda musi rodzić takie jest życie, krótko i na temat gadasz, bo ona chce mieć potomka no chyba że to jakiś dziwak więc nigdy nie znajdzie bolca