Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak byście odebrały taki tekst?

Polecane posty

Gość gość

spotykałam się z facetem, ale na razie do niczego nie doszło no i on pojechał w góry, nie wiem czy sam czy z kimś i parę wiadomości z tych gór napisał a jak wrócił na pisał, że jest zmarznięty i mam się nie gniewać bo on uważa, że nie dałabym rady i teraz nie wiem dlaczego miałabym sie gniewać bo dopiero ten sms mnie wprowadził w lekkie niedowierzanie zamiast napisać, że warunki byłyby cieżkie i ie chciał mnie na to narażać napisał, że "nie dałabym rady" i podkreślił, że on tak myśli miałam sie obrazić czy napisac "dałabym radę" co to był za wjazd na ambicję?

Gość gość
Jak bym odebrala? Że facet troszczy się o mnie i nie chciał mnie ciągnac na jakąs wspinaczkę, nie chciał mnie narażać, w dodatku sam przemarzł i może będzie chory. Matrwil się, że mozesz się gniewać, że pojechal bez Ciebie. Podziekowałabym, że się o mnie troszczy i źyczyla, by szybko się rozgrzal i stanal na nogi.

Gość gość
Ale nie napisał, że warunki były zbyt ciężkie i lepiej żebym była bezpieczna w domu, tylko, że tak jakby byłam za "cienka" by wejśc na okreslone góry i to w zimę. "Byłaś za cieńka więc cię nie zabrałem" Może przesadzam, poczytam wiecej odpowiedzi.

Gość gość
up

Gość gość
Bo widocznie jesteś cienka

Gość gość
No ale czy to był wredne? Nie chodze często po górach, no i co z tego? Trzeba mi to wypominac? Jak komuś zależy to chyba mu nie bedzie pisał w czym jest kiepski

Gość gość
up

Gość gość
A co pomyslalabys gdybys slyszala: w szkole, w urzedzie, w kanjpie, ze jestes charakterystyczna, co? Co to znaczy?

Gość Carycka
To nieistotne jakie warunki tam byly. On nie prowokowal ci wyjazdu bo wcale nie mial ochoty na twoje towarzystwo tam

Gość gość
Cieńka? Olej analfabete.

Gość gość
No nie napisał że cieńka to juz tylko moje domysły. Napisał, ze mam sie nie gniewać, bo nie dałabym rady.

Gość gość
11:00 Raczej charakterystyczność kojarzy mi sie z byciem dziwnym. ale to zależy od tonu, czy sie to mówi przyjaznym tonem czy nie.

Gość gość
Powiedziane przyjaznie I z usmiechem. Takim zyczliwym. Ale nie wiem jak to odbierac

Gość gość
Nie pisze się cieńka ani nie mówi. Ludzie ogarnijcie język bo to przykre... Ile jeszcze będziesz przeżywać to co jakas baba powiedziała? Niektórzy mają charakterystyczną urodę po prostu albo są charakterystyczni w inni sposób.