Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak nie walczy o nas :(

Polecane posty

Gość gość

Powiedziałam chłopakowi, że potrzebuję czasu na zastanowienie czy chcę z nim być, bo za dużo się kłócimy o byle co, a on milczy. Minęły już 2 tygodnie, ja też się nie odzywam, myślałam, że zawalczy o nas :(

Gość gość
dla faceta "zastanowienie się" zwykle oznacza koniec. Ani tobie nie zależało ani jemu. Ile macie lat?

Gość gość
a po co macie być ze sobą jak się kłócicie?

Gość gość
A o co ma niby walczyć ? Nie wiesz czy chcesz z bim być to on nie będzie się narzucał . Tym bardziej że nie niezastąpiona bo jak sama napisałaś wciąż się kłócicie czyli chyba jednak do siebie nie pasujecie . Chłopak widocznie też ma dość tych przepychanek i wcale nie będzie żałował gdy się ten związek rozpadnie .

Gość gość
Ciapulek a raczej wilczur już je ciepły posiłek z robaczkiem;)

Gość gość
A Ty byś Autorko walczyła o faceta z którym tylko się kłócisz i który Ci mówi że nie wie czy chcesz z nim być? Bo ja jako kobieta która ma godność nie. On też ma prawo do godności i się nie narzuca. Ile byliście razem?

Gość gość
2 lata i nie kłócimy się ciągle, ale ostatnio trochę tak.

Gość gość
no właśnie po 2 latach klapki z oczu spadły i miłości ani z Twojej ani z Jego strony nie ma. Bo jakbyś go kochała to byś się nie zastanawiała no i nie było by kłótni

Gość gość
a o co ma walczyć skoro go nie chcesz? Ma się przed tobą płaszczyć czy sobie żyły podcinać?

Gość gość
Facetom ciężko zrozumieć, że kobiety czasami tylko tak mówią, bo chcą widzieć, że facetowi zależy. Ale facet jest zerojedynkowy i dla niego "muszę się zastanowić" oznacza "nie chcę cię już".

Gość gość
A jakby sytuacja była odwrócona? Walczyłybyście?

Gość gość
Piszę z punktu widzenia faceta. Zerwałaś z nim a gość ma honor i nie będzie latał w koło Ciebie jak bezdomny kundel. Tak właśnie myślimy.

Gość gość
13:06 Jako kobieta zgadzam się. To Ty Autorko pierwsza nie chciałaś z nim być. To przecież się nie będzie narzucał i za Tobą latał. Jakby mi facet powiedział coś takiego to bym też go sobie odpuściła nawet jakbym go kochała. Bo nie ma nic na siłę

Gość gość
On Cię nie kocha i nigdy nie kochał bo gdyby kochał to jeszcze tego samego dnia w którym odeszłaś podarowałby Ci bukiet 40 róż oraz pierścionek zaręczynowy. A tak dobrze że się frajera pozbyłaś będą lepsi

Gość gość
Ona go nie kocha i nigdy nie kochała bo gdyby kochała to jeszcze tego samego dnia w którym odeszła podarowałaby mu 40 butelek whisky oraz samochód. A tak dobrze że się frajerki pozbył, będą lepsze.

Gość gość
40 butelek... nieźle ale jeszcze by do niego przybiegła nago i z dildo w d***e.:D Dzieci ile wy macie lat?

Gość gość
skoro nie chcesz z nim być to po co on ma się starać?

Gość gość
zapytaj sie wprost czy mu zalezy i jak chcecie rozwiazac Wasze problemy. o co klocicie sie? jesli on zachowuje sie beznadziejnie, to daj mu czas na przemyslenie i znalezienie rozwiania jak nie, to rozstan sie (nie ma sensu na sile tkwic zwiazku). jesli Ty cos przeskrobalas, to staraj sie to naprawic. informacja, ze potrzebujesz przerwy o niczym nie mowi i nie rozwiazuje sprawy.

Gość gość
skoro po 2 latach aż tak nie możecie się dogadać to chyba nie jesteście dla siebie stworzeni. Tak będzie lepiej

Gość gość
up

Gość gość
walczy sie w ringu!

Gość gość
o człowieka się nie walczy jak komuś zależy to widać a jak się sypie można próbować coś z tym zrobić ale OBIE strony muszą chcieć ty autorko nie chciałaś odeszłaś a teraz żałujesz

Gość gość
i jak tam jesteś Autorko?

Gość gość
Kolejna królewna z drewna, która myśli inaczej a mówi inaczej i jeszcze zdziwiona.

Gość gość
są różne opcje jak go kochasz to go błagaj, możesz też zacząć spotykać się z innymi może będzie zazdrosny i się obudzi tylko nie uprawiaj z nimi seksu :D

Gość gość
Dla mKobiety "muszę zastanowić" Znaczy dokładnie tyle że muszę porównać Cie do drugiej gałęzi i przekalkulować co będzie lepsze ;) Jak Facet używa tego zwrotu to oznacza on permanentny koniec.

Gość gość
jestem kobietą i jakby mi ktoś ( nie ważna facet czy babka) wypalił w związku "muszę się zastanowić" to bym sobie z taką osobą dała spokój. To często( nie zawsze ale jednak) oznacza "mam na oku kogoś innego daj mi spokój spróbuję tam nie wyjdzie mi to wrócę na stare śmiecie"

Gość gość
8'33 plotkaro kafeteryjna , znow podpytujesz ?!

Gość gość
14:26. Dokładnie. Jako facet też bym tak to odbierał. Szuka lepszego, ale z braku laku... Także jakbym mi dziewczyna wypaliła taki tekst to bym wiedział co naprawdę ma na myśli i z szacunku do siebie bym kontakt urwał mimo że ciężko.

Gość gość
a tu panna myślała że jej się uda z innym albo że kogoś w tydzień pozna albo chciała pokazać że ona umie sama ale nie wyszło.I teraz płacze że się przed nią facet nie płaszczy i nie błaga tego kwiatu pół światu