Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olka_1206

Starania 2018... castagnus, clo, olej z wiesiołka i inne cuda

Polecane posty

Witajcie w Nowym Roku... Kto zaczyna starania,kto kontynuuje, jak sobie radzicie? Wzloty? Upadki? Mam 4 letnie doświadczenie, chętnie się podzielę

Witajcie, chciałabym się podzielić z Wami moją historią: grudzień 2013 - rozpoczęcie starań kwiecień 2014 - zdiagnozowana niedoczynność tarczycy (TSH=4,59)(prawdopodobnie Hashimoto), pozostałe hormony ok,cykle regularne październik 2014 - rozpoczęłam branie Vitax Agnus Castus luty 2015 - poronienie (7 tc) lipiec 2016 - rozpoczęcie diagnostyki w klinice niepłodność-mąż i ja - wszystko OK luty 2017 - laparoskopia - wszystko w porządeczku... W połowie 2016 odpuściliśmy, bez liczenia dni płodnych itd... Styczeń 2018 - chcemy zacząć od nowa... Ruszamy z Castagnusem, olejem z wiesiołka usmiech.gif oby się udało...

Gość wisiolek
Coraz częściej słyszy się i czyta o problemach z zajściem w ciążę. Oprócz leczenia farmakologicznego w leczeniu PCOS ważna jest dieta. Na stronie http://www.inofem.pl można poczytać i o PCOS, metodach leczenia i diecie, ale przede wszystkim o działaniu Inofemu - suplementowi wspomagającemu także leczenie związanej z zespołem niepłodności.

https://uploads.disquscdn.com/images/1929b9998fe96fd080e2b71488da4f2793d75aac83ac25f6122f882f4c9884ee.png Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych! Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl I zmień się nie do poznania nawet w ciągu jednego miesiąca! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych!

Gość gość
Wszystkim staraczkom polecam sprawdzony olej z wiesiołka. Stosujcie od 1 dnia cyklu aż do wystąpienia owulacji. Śluz zmienia konsystencję i ułatwia zapłodnienie. Polecam również wzięcie udziałku w konkursie fotograficznym pt. "Kolory natury", w którym do wygrania są zestawy kosmetyków naturalnych i suplementów GAL, w tym oleju z wiesiołka. Szczegóły konkursu tutaj: http://gal.com.pl/konkurs-foto-2018/o-konkursie-2018.html

Gość gość89
Witam :) prawdopodobnie za moje ciążowe niepowodzenia odpowiada moje cienkie endometrium które 2 dni przed owulka miało tylko 5mm... Naczytalam się już o naturalnych sposobach na pogrubienie endo ale chciałam zapytać czy któraś w was miała ten sam problem? I jak sobie poradziła? Ja dostałam również leki clostyilbegyt + estrofem i o to też chciałam zapytać czy któraś stosowała? I czy pomogło?

Gość gość
Stosowałam tego wiesiołka Gal, ale przez cały miesiąc. Nie robiłam przerwy.

Gość gość
Ja lada moment zaczynam cykl z Cło, estrofem, duphaston, Olek z wiesiołka i inofem. Musi się teraz udać !

Gość gość
Ja też za 3dni zaczynam cykl z clo, estrofem, duphaston, wiesiołek, inofem

Gość gość
Dziewczyny dla tych co już się długo staracie zbadajcie sobie TSH bo tarczyca to wróg ciąży i AMH badanie kosztuje 150zł ale robi się go tylko raz pokażę wam czy macie skłonność do PCOS albo zmniejszoną rezerwę jajnikową i wtedy jest już problem. Ja zaczynam pierwszy cykl na stymulacji ale lekarz powiedział że przy tak wysokim AMH jak ja mam mogę nie odpowiedzieć na stymulację. No ale zobaczymy.