Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem o co mu chodzi

Polecane posty

Gość gość

Rozstalismy się kilka tygodni temu, przez 2 dni od rozstania, mimo ze to on zerwał, dzwonił do mnie i pytał czy ja tez tego chce, czy jestem pewna. Potem ja dzownilam kilkanaście razy, byliśmy razem 6 lat, dla mnie to nie jest takie łatwe żebym miała schować dumę w kieszeń i o nim zapomnieć jak o licealnej miłości. Nie chciał mieć ze mną kontaktu, każde z nas wyrzucało sobie nawzajem jakieś niemile sprawy i fakty z życia. Zero kontaktu na miesiąc. Teraz do mnie napisał, rozmawiałam z nim, znowu się przed nim otworzyłam bo powiedial ze tęskni, ze mu mnke brakuje, a co on znowu zrobił? Powiedial ze nie chce jednak ze mną rozmawiać! Nie rozumiem go kompletnie

Gość gość
UP UP UP

Gość gość
No co, czuje cos dalej do Ciebie, lol faceci to sa jednak durni

Gość gość
Dlaczego durni?

Gość gwoli wyjasnienia
Czego nie rozumiesz. Dla jak nabardziej normalne. Zarowno ty, jak i on przyzwyczailiscie sie do bycia razem, do siebie. Teraz on zdal sobie sprawe, ze jednak to nie jest ta kobieta ktora by chcial, co nie zmienia faktu, ze nie potrafi tak z dnia na dzien zapomniec. Obym nie miala racji ale z tego zwiazku juz chleba nie bedzie. Moze jeszcze kawalek tak na zapchaj dziure.

Gość gość
Ja tez zdaje sobie sprawę, ze to nie facet dla mnie, ani ja dla niego, dwa zupełnie różne charkertu, które razem złe wyglądają. Ale mimo to chciałabym dalej z nim byc

Gość gość
Zalosni

Gość gość
Myśle, ze on sam nie wie czego chce