Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lubicie sex chem, slam, biohazard ?

Polecane posty

Gość gość

dirty, hardcore, dangerous

Gość gość
Ja nawet nie wiem co to jest. Czas umierać bo jak żyć z normalnym orgazmem :(

Gość gość
ja tylko poppersa. No i bb. co do slam i biohazard to nie mam pojęcia, ale domyślam się, że biohazard to bb właśnie?

Gość gość
niestety nie wiem co to , tzn hardcore orstro po chamsku lubie ale tylko moj ex to potrafił i nie był przy tym komiczny tylko autentycznie '' bydle'' z niego w łózku wychodziło :) chem domyslam sie ze chodzi o narkotyki, nie dziekuje, w wiekszosci próbek policja znajdują trutki na szczury, formaldehyd, substancje rakotwórcze, ftalany itp

Gość gość
Biohazard to tzw. seks niebezpieczny, czyli seks z kimś kto ma coś w sobie (hiv, choroby weneryczne itp) i chce się grać ryzykownie, albo się to złapie albo nie, są takie osoby które podnieca właśnie ryzyko, slam seks to seks na dragach podawanych dożylnie, to już wyższa szkoła jazdy

Gość bttm
Dnia 2.12.2018 o 13:35, Gość gość napisał:

Biohazard to tzw. seks niebezpieczny, czyli seks z kimś kto ma coś w sobie (hiv, choroby weneryczne itp) i chce się grać ryzykownie, albo się to złapie albo nie, są takie osoby które podnieca właśnie ryzyko, slam seks to seks na dragach podawanych dożylnie, to już wyższa szkoła jazdy

Milutko ^^

Na Gejowie taki jeden się ogłasza - że chętnie się spotka bez gumy z kimś, kto jest zarażony... Ogłasza się od lat, i wciąż PONOĆ zdrowy, tak przynajmniej sam o sobie pisze...

Gość kam

raz próbowałem na wakacjach w Berlinie w zeszłym roku... odjazd jest super zabawa byla na prawde przednia ale nie warta tego czasu potem hcv do dzisiaj lecze