Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blue mountain resort Szklarska Poręba

Polecane posty

Gość gość

Zatrudniając tanią siłe roboczą tj pracowników z Ukrainy, należy koordynować ich prace oraz sprawdzać jak wykonują swoje obowiązki. W tym „hotelu” było takich pracowników bardzo dużo. Skutkowało to tym, że na balu sylwestrowym w tym samym czasie niektóre osoby spożywały pierwsze danie, inne deser a co najgorsze trafiały się tez takie, które wciąż czekały na zupę... Pokojowe (również obywatelki Ukrainy) sprzątały pokój co dwa dni, bo takie zasady ma „ośrodek Blue Mountain”. Gdy mój pokój został już wysprzątany okazało się, ze na podłodze zostało pełno piasku ze śniegowcy oraz niewymienione ręczniki. Najgorsza w tym wszystkim była reakcja Pana Dyrektora, któremu przy wyjeździe zwróciłam uwagę na te oraz wiele innych uchybień a on wszystkiego się wyparł zamiast przyjąć uwagi z pokorą i wyciągnąć z tego wnioski! Żałosny brak profesjonalizmu...

Gość gość
Zawsze wyjeżdżając na urlop trzeba się rozeznać i rozejrzeć za dobrym ośrodkiem, w którym będziemy mieszkać. Co do Szklarskiej Poręby to mogę wam polecić pensjonat www.dompodkoziolkami.com.pl Tam spotkałam się ze świetną obsługa, która dba o klientów.