Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka chce wyjść za biedaka, płakać mi się chce

Polecane posty

Gość gość

Sama nie ma dobrego wykształcenia i jakimś cudem poderwała przystojnego lekarza. Ale ta tępa mówi, że to nie to i chodzi za facetem,, który pracuje jako dostawca w KFC. Jestem załamana jej naiwnością

Gość gość
Jesteś wyrachowaną egoistką, jesteś kobietą bluszczem czyli taka która żyje na utrzymaniu męża. Nie przyszło ci do głowy zapłakana egoistko że ten chłopak z KFC ten biedak jak go nazwałaś może traktować tą pracę jako przejściową ? że ten biedak jest młody , życie jest przed nim i może jeszcze wiele osiągnąć ? to ty jesteś tępa.Widać twoja córka nie jest taką egoistką jak ty , idzie za głosem serca a nie portfela.

Gość gość
A dlaczego nie ma wykształcenia? To akurat Twoja wina.. Co ty myślisz, że taki lekarz ja zechce za żonę.? A o czym będą rozmawiać? Będzie się jej wstydził w towarzystwie. Do łóżka go co innego, ale nie samym seksem człowiek żyje.

Gość gość
Wpadka i by musiał alimenty płacić. Moja córka jest urodziwa i by go ominęła wokół palca i żyła sobie na dobrym poziomie. A ten dostawca KFC to ma już 30 lat i zero możliwości awansu

Gość gość
Córka ma wykształcenie. Robiła oral, anal, a może i animal. Sama widziałam na fejsbuku jak to robi także wykształcona jest.

Gość gość
Tylko frajerzy ze wpadki płacą alimenty. Normalnie baba idzie pod wodę z kamieniem, ale często jest i tak, że skoro wpadka to nie chce alimentów, bo niby za co?

Gość gość     Lekarz
A co to znaczy : Lekaź