Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stracilam prace i nie moge dojsc do siebie

Polecane posty

Gość gość

Taka wiadomoscia przywitalam nowy rok.Nie moge spac nie moge jesc.Zle psychicznie sie czuje.Caly czas sie zamartwiam co bedzie.Za co bede zyc.

Gość gość
Witaj w klubie. Mam to samo. Kiepsko s ypiam.

Gość gość
przepracowalam 1,5 roku.Praca bardzo mi odpowiadala.Ale niestety zamkneli dzial i ja juz nie potrzebna.

Gość gość
Jak byłaś dobra to o tobie nie zapomną.

Gość gość
Jak poszlam rozliczyc sie ze wszsytkiego z kierownikiem.To prawie nic sie nie odzywal.Powiedzial tylko ze bedzie o mnie pamietal gdyby cos ciekawego dla mnie bylo.I mam nadzieje do milego zobaczenia.Ja tez nic sie nie odzywalam bo i po co.

Gość gość
Ale czym się martwisz??? Pracy jest w bród. Ja miałam problem z pozbyciem się potencjalnego pracodawcy. Byłam na 3 rozmowach i wszędzie mi pracę zaproponowali... W jednym miejscu jak powiedziałam że mam lepsza ofertę odpuscili ale w drugim 3 razy do mnie dzwonili proponując lepszą kasę ;) Dziś robiłam badania wstępne to kolejka była aż za przychodnia. W 5 innych nie było opcji zrobienia medycyny pracy w tym tygodniu, bo od pn wszystko już pozajmowane do końca tygodnia, dostałam propozycję wpisania na liste rezerwowa na środę...

Gość gość
Ile jeszcze tematów o tym założysz?

Gość gość
Dlatego ze ta praca mi odpwoiadala.Pracowalam w takich godzinach ze bez problemu za prowadzalam dziecko do szkoly i odbieralam.Pracowalam na 3/4 etatu zarabialam 1500zł. jak na taki system to nie jest zle.Maz mi nie pomoze bo pracuje i dojezdza. Szkoda mi samej pracy, miejsca i ludzi.