Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wasi faceci reagują kiedy płaczecie?

Polecane posty

Gość gość

Dla mnie mój facet zawsze byl jedyna osoba przy której nie balam się pokazac emocji bo wiedzialałam że bedzie dla mnie i mnie pocieszy, ale ostatnio tylko się smieje i to olewa. Jak wy macie?

Gość gość
Mój jest najukochańszym facetem na ziemi. Nieważne czy płaczę z błahego powodu, bo na przyklad mam okres :P czy naprawde jest mi zle, zawsze jest dla mnie. Przynosi kwiaty slodycze ogladamy film i mocno mnie przytula <3

Gość gość
Mój nienawidzi kiedy płaczę, zawsze mówi że zrobi wszystko żeby nigdy nie zobaczyc moich łez, no chyba że szczescia :D widocznie chyba trzeba miec szczescie do faceta

Gość gość
Dla mojego faceta płacz jest straszną katastrofą i nie lubi kiedy płaczę, bo wtedy i jemu łzy lecą.

Gość gość
Moim zdaniem faceowi któremu w żaden sposób nie ruszają łzy jego kobiety po prostu nie zależy i to moje zdanie

Gość gość
według mnie fajnie, jeśli facet jest zawsze przyjacielem i w chwilach smutku swojej kobiety potrafi zachować się po prostu jak przyjaciel, który przytuli i zrozumie. Bo nikt od niego nie wymaga, żeby zawsze był rycerzem na białym koniu. Musisz się zastanowić, czy Twój facet jest Twoim przyjacielem?

Gość gość
A ja rzadko płacze i też mam fajnego faceta.

Gość gość
Ja mam tak z******tego narzeczonego,że jeszcze nigdy nie płakałam. Uszczęśliwia mnie za bardzo zeby plakać, chyba by mnie zabil gdyby zobaczyl moje łzy.Za bardzo się napracował żebym byla szczesliwa :D