Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lutka098

benefity dla pracowników

Polecane posty

Gość lutka098

Hej, jak to u was wygląda z zachęcaniem do pracy? Jak dla mnie otywacja w każdej postaci ma sens. U nas są karty Biznes Benefit, które naprawdę dają dużo. Zniżki sięgają aż 50% a można je wykorzystać w restauracjach, u okulisty, w warsztacie samochodowym czy nawet u fryzjera. Co ważne każde miejsce to gwarancja wysokiej jakości usług, a gdzie chcesz ją wykorzystać wybierasz sam. Ja mogę polecić Studio MD, zniżka na fryzjera wynosi nawet 20%

Gość katarzyna55
U mnie też jest tak karta i masz rację - to na prawdę świetna sprawa! Ostatnio wyszłam na miasto coś zjeść i znalazłam aż 30% rabat w restauracji Maleńka I.. swoją drogą bardzo polecam, świetne miejsce!

Gość qejti
Świetna sprawa z tą kartą! Ja dostałam od swojej fryzjerki, bo salon włączony jest do programu Biznes Benefit i teraz za każdą wizytą mogę wykorzystać rabat aż 20%.

Gość gość
Teraz podstawą są pakiety medyczne dla pracowników. Taki benefit motywuje pracowników, gdyż pod swoje ubezpieczenie mogą podciągnąć całą rodzinę. Właściciele firm mają obecnie do wyboru wiele ciekawych ofert. Np. Lux Med ma oferty nie tylko dla dużych firm ale również dla tych małych i średnich.

Gość Jarekjarus223
U mnie w pracy firma korzystamy z benefitów https://nais.pl/employees/ Jedni cenią możliwość korzystania z prywatnej opieki medycznej, inni z karnetów sportowych, samochodu służbowego, czy możliwości pracy zdalnej. Kluczowe w wyborze benefitów, jakie zaoferujemy pracownikom jest dopasowanie ich do realnych potrzeb i preferencji. Dlatego nie warto kierować się trendami, czy naśladować konkurencyjne firmy, a należy poznać oczekiwania obecnych członków zespołu oraz kandydatów na pracowników. Może się okazać, że nie potrzebujemy siedmiu różnych benefitów, a jednego, z którego skorzystają wszyscy.