Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w takim wypadku pojechac czy zostac?

Polecane posty

Gość gość

Jestem na urlopie ze znajomymi w gorach. To moj pierwszy taki wyjazd od dawna. A z kolei moj facet powiedzial mi ,ze niedlugo znow wyjezdza do pracy za granice ( niespodziewanie) bo on wyjezdza tak co 2, 3 miesiace i jest tam tyle samo Wrocilibyscie z gor zeby tylko sie z nim zobaczyc jesli by wam zalezalo? tego wyjazdu tz mi troche szkoda bo nie wiem kiedy nastepnym razem na taki pojade, pewnie nie predko..

Gość gość
aha i z facetem widywalismy sie ostatnio regularnie, ale byc moze w ten weekend to bedzie ostatnia taka szansa. W sumie to nie mialam pojecia ze ten wyjazd tak szybko wyjdzie, a pojechalam ze znajomymi bo on nie bardzo moze chodzic po gorach i sie na to zgodzil... Szkoda mi wyjazdu, ale tez jak pomysle, ze wyjedzie tam znow na 2, 3 miesiace to tez bym zalowala jakbym nie zobaczyla sie z nim

Gość gość
Będąc na jego miejscu czulbym przykrość, ze nie przyjechała. Będąc na Twoim został bym. Nie ma rozwiązania idealnego w tej kwestii :)

Gość gość
Jak kocha i mu zależy to powinien przyjechać do Ciebie, pobyć chwilę, pożegnać się. Góry to nie tylko zdobywanie szczytów, możecie ten czas spędzić romantYcznie.

Gość gość
Cd Mój mąż nie dostał kiedyś urlopu i pojechalam sama z córka w góry, to gobil 700 km na weekend żeby pobyc razem.

Gość gość
Wlasnie raczej nie mozliwe , ze przyjedzie bo te gory są ze 400 km od niego, a on jeszcze musi sie spakowac przed wyjazdem ( jedzie w poniedzialek) i watpie zeby zwyczajnie bylo mu sens jechac... wiec albo ja skroce swoj pobyt, albo zostane dluzej i sie z nim nie zobacze przed jego wyjazdem. jedno i drugie rozwiazanie nie jest dobre bo kiedy pojade jutro do niego to bedzie mi szkoda, ze tak malo tu zobaczylam, a jesli zostane jak bylo planowane do konca tygodnia to z kolei bedzie mi szkoda, ze teraz go nie bede tyle widziala... jutro musze cos zdecydowac. Kilka dni tu bylam, ale mialam byc do poniedzialku, a tu nagle sie tak sprawy obrocily

Gość gość
Up

Gość gość
Masz problem jak rasowa gimbaza. To spotkaj sie z nim w polowie drogi.