Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma

Modlitwa

Polecane posty

Kochani wiem że puzno ale chce ci powiedzieć że jutro wigilja i muj wywiad mudlcię się za mnie

Gość Królowa1234
Pani RYpsymo kochana a o której godzinie będzie ten wywiad i jak w ten kanał wejść

Gość Królowa1234
21;22 o co chodzi jak to prawosławna

Gość Barbara Rybicka
Pięknie było Rypsymko ładna ta suknia w kratkę

Gość Barbara Rybicka
22 09 Kochana był juz wywiad ale nie martw się powtórki bendą , Rypsyma pewno teraz na Pasterce

Gość Barbara Rybicka
mają powtarzać po świętach na Shoghat Tv

1 11 patrycjo bardzo przepraszm że i odpisałem ale czsu mało teraz zpasterki wróciłam do zobaczyłam dopiero kochna nie martw sie powtuka bedzie poinformuje cię o niej jak będzie a ci życzę miłego trzech króli

00 21 Kochana ja nie Nalezeże do Kościoła Prawosławnego tylko do Apostolskiego Kościoł Wszykich Ormian nasze wyznanie ma wiele wspulnego z innymi Wyznaniami z Katolikami łonczy nasz kalendarz gregorjański i wspólona wielkanoc i komunikanty zapiast hleba a z Prawosławnym kościołem podobne pieśni i obrządki a takze wystruj a sami mamy daty dotyczące Bożego naroddzenie które sa inne dla wszyskich wyznań chrześcijanskich a i oczywiście wile inych zwyczaii

Gość Ewelina0093
Rypsyma to Żydówka

01 38 No a co prawosławni to nie chrzećijanie nie rozumiem kochana Prawosławni to też chrześcijanie a Boże Narodzenie inaczej obchodze niz bracia prawosławni my o dzien wcześiej od braci prawoslawnych

01 38 Wszyscy jesteśmy chrześcijanami dziela nażwwyznania a wigiljii nie obchodzimy razem u Prawosławnych jest dzień wcześniej