Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie sa objawy nerwicy

Polecane posty

Gość gość

Pojdejrzewam ze mam nerwice ale chce sie upewnic bardzo czesto boli mnie glowa i czasami boli mnie w klatce piersiowej denerwuje sie lub wkurzam z byle czego codziennie towarzyszy mi niepokuj i nie odczuwam radosci a takze mam zawroty glowy czuje lek gdy mam poznac kogos nowego lub isc do wiekszej grupy osob czy mam nerwice????

Gość gość
prawdopodobnie masz nerwice serca, mam takie 2 przypadki w rodzinie, osoba młodsza i wiekowa:) koniecznie trzeba się tym zająć by się nierozwinęła bo inaczej bedzie problem by funkcjonować, po pierwsze trzeba spac te 8 godz. organizm nie wypoczety daje znaki ból głowy i napady serca , inni mają np głowa i ręce im się trzęsą, zaczni od srodkow ziołowych, gdy chwyta bol w piersiach zmerz ciśnienie(kup aparat nadgarstkowy, jest niedrogi,to pomoze wykluczyc chorobe serca) no i trzeba skierowac kroki do poradni nerwicowej, poszukac dobrego specjalisty jak sama sobe nieporadzisz, w necie jest pełno informacji na temat nerwicy:) mozna to wyleczyc w rok , no i pod względem psychicznym zlikwidowac przyczyne troski,stresu,obaw

Gość gość
w ostrej formie tej choroby są takie ataki, które wyglądają jak atak serca warto to wiedzieć, i warto zacząć się wczesniej leczyc:) by potem nie panikować, bo mozna wylądować w szpitalu jak moja corka,ktora dostała 'głupiego jaska' na uspokojenie takie są skutki nieleczenia i bagatelizowania początkow tej choroby, są też syropy w aptece bez recepty uspokajajace

Gość gość
idź się lecz ja przez nieleczoną nerwice mam szumy uszne które nie da się wyleczyć :(

Gość gość
Nie wiem, ale na pewno cierpisz na nieznajomość zasad ortografii. Niepoprawnie- "niepokUj". Poprawnie- "niepokÓj".