Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj liczy się tylko wyłącznie wygląd

Polecane posty

Gość gość

Mężczyzn i kobiet

Gość gość
niestety

Gość gośćlaura
Nie prawda,fałsz

Gość gość
Bzdura.

Gość gość
Każda młoda osoba chce być w zwiazku z bardzo atrakcyjną kobietą/facetem wszyscy skupiają się na wyglądzie, a zapominają o wnętrzu. Dlaczego mamy tyle sztucznych kobiet i zniewieściałych mężczyzn, bo chcemy się każdemu podobać.

Gość gość
Nie każda. Nie mierz każdego swoją miarą.

Gość gość
Wygląd liczy się bardzo i nie ma w tym nic dziwnego, najpierw przy poznawaniu nowej osoby zwraca się uwagę na jej wygląd, sylwetkę itd. A potem dochodzą kolejne rzeczy. Co w tym w ogóle dziwnego?

Gość gość
To dlaczego każda mówi, że wygląd nie jest ważny kogo wy chcecie oszukać?

Gość gość
Jak każda niby? Co to za głupoty?

Gość gość
No każda

Gość gość
Bosze co za bzdury. Dla mnie Ty będziesz mega przystojny a dla mojej koleżanki inny. Na tym to polega. Każdy dla kogoś jest piękny.

Gość gość
Tylko prawia każda ma bardzo podobny gust

Gość gość
No dobra. Napisz jak powinien wyglądać ten najprzystojniejszy bo ja nie wiem. A jestem kobietą. To nie jest tylko wygląd. Ważne żeby był sympatyczny, kulturalny, opiekuńczy i ogólnie żeby to był dobry człowiek. Nie uwierzę, że laski lecą tylko na wygląd.

Gość gość
Oj lecą i to jeszcze jak

Gość maddzia20
Chcesz się skutecznie odchudzać ale nie wiesz jak to zrobić? Polecam Ci produkt african mango http://ulotkazdrowia.pl/african-mango-vital-progres z którym odchudzanie stanie się proste oraz efektowane. Poza tym produkt oczyszcza z toksyn oraz zmniejsza poziom złego cholesterolu. Sądzę, że każda osoba będzie zadowolona ze stosowania takiego produktu.

Gość gość
Bo jesteśmy wzrokowcami dlatego tak wygląd jest dla nas ważny :)

Gość gość
Nie uwierzę, że laski lecą tylko na wygląd. X Tez w to nie wierze. Laski leca na wyglad, kase i pochodzenie.

Gość gość
Wygląd jest BARDZO WAŻNY, dana osoba musi nam się podobać. Nie rozumiem jakichś ciamciaramci, które na to narzekają. Co w tym w ogóle dziwnego?

Gość gość
Mi się nigdy nie podobały niunie, typ lalki barbie, bo większość niestety w głowie ma niewiele, albo modelki z Instagrama, porażka bije pustką na kilometry... Wygląd oczywiście ma znaczenie ale bez przesady

Gość gość
A jeżeli dana kobieta wygląda świetnie a ma głos jak menel i śmierdzi jak bezdomny?

Gość gość
Potwierdzam. Obserwję to już ćwierć wieku. Choć myślałem, że tak nie jest. Teraz z każdym niemal dniem przekonuję się, że to prawda. Niestety. Aha, mam 40 lat. Pozdrawiam.

Gość gość
No i nikt nie odniósł się do mojego pytania. Pytam serio - co jeżeli bardzo atrakcyjna fizycznie osoba wydziela bardzo nieprzyjemny zapach, ma bardzo nieprzyjemny głos, dodajmy do tego pokraczny chód. Nie ma to znaczenia?

Gość gość
Potwierdzam pana wyżej co ma 40 lat Laski lecą na wygląd. Aha, mam 41 lat

Gość gość
pokraczny chod? zero gracji czy elegancji, baaardzo traci na tym szeroko pojmowana atrakcyjnosc. glos? mozna sie przyzwyczaic. wydzielanie upierdliwego zapachu... moglaby sie zapewne na to rada znalezc, choc zapewne trzebaby odwiedzic wielu specjalistow z roznych dziedzin, zanim trafiloby sie na kogos, kto jest w stanie cos zaradzic.

Gość Ambulocetus
Nie tylko wygląd, choć wygląd zawsze był ważny. Temat założył pewnie jakiś zakompleksiony frustrat...

Gość ksantrypa
Mam wrażenie że rozmawiam z małoletnich lub prosta kamieniami bo... kto dzisiaj 'smierdzi' albo komu dzisiaj jedzie z japy ? Naród katolików a tu takie braki?

18:06 - Papiestwo zapowiedzianym w proroctwach, Antychrystem jest. Dlatego po papistach, jak najbardziej można spodziewać się głównie braków..