Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćememem90

Grzybica u dziecka po inhalacjach

Polecane posty

Gość gośćememem90

Pomóżcie, mój syn 4,5 roku był inhalowany Nebbud prawie 3 tygodnie przez zapalenie oskrzeli. Nie chce nic jeść, szybko wypluwa i mowi ze bolą zęby górne jedynki. Naciskałam, popychalam zeby i to nie to. Podniebienie przy jedynkach jest lekko białe i nie wiem czy to grzybica czy moze tak wyglada podniebienie u dzieci.. Pomóżcie, miała któraś mama tak? Nawet kaszki nie chce, lekko liże, widze ze cos sprawia mu ból..

Gość gość
Ja swojego mialam na sterydach 7m-cy i pod koniec po encortonie mu na policzku od srodka zrobila sie biala plamka, tez nie chcial mi jesc****ic sle mial tylko1.5r wiec pojechalam do lekarza a ona mnie uswiadomila ze to grzybek i ze czesto dzieci go maja po inhalacjach

Gość gość
Byc może to grzybek może zapytaj w aptece o jakiś sprey na plesniawki z pewnością przyniesie mu ulgę. Jezeli to nie zadziała to do lekarza moja córka dostala nystatyne do pedzlowania buzi. Jeżeli kiedykolwiek twój synek bedzie korzystal ze sterydów wziewnych pamietaj o myciu zębów po inchalacji albo niech chociaz porządnie wyplucze buzie.