Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a1aleksandra1

Starania o dziecko 2018

Polecane posty

Gość gośćmamini
O, widzę, że wątek jeszcze żywy. Dawno mnie tu nie było....ale u nas nadal bez zmian. Czekamy do września, potem kolejna wizyta i będziemy coś działać dalej.

Gość gośćmamini
Iwonexx Staramy się cały czas..liczyliśmy się, teraz próbujemy, jeśli nie, to jakieś leki wspomagające

Gość gość
Ja czekam na @ tzn tfu!! Czekam na jej brak.. :) :) ale myślę że przegapiłam ovu.. Co prawda piersi sa jakieś inne.. Ale się nie nakręcam... We wt śr się okaże.// Cookie46 kama

Gość Malina352
Nie mówił mi nic o badaniach

Gość Moniczka1990
Dziewczyny ja to za chwilę zwariuję... @ się spóźnia drugi dzień ale testy negatywne.... Więc nastawiłam się, że raczej przyjdzie i nic z tego w tym cyklu... :( Szkoda bo już miałam przeczucie że się udało w końcu...

Gość Malina352
Moniczka może Ci się owu przesunela? Ja w poprzedniej ciąży też zrobiłam test w terminie @ i był negatywny. Tydzień później powtórzyłam i dwie grube kreski. Może jeszcze nie wszystko stracone.

Gość gość
Moja koleżanka też tak miała ze test pokazał ciąże dopiero po tygodniu :) :) kama

Gość Moniczka1990
Dzięki dziewczyny za wsparcie... Trzymam się tego, że dopóki nie ma okresu jest nadzieja.. Aczkolwiek nie powiem rano się troszeczkę podłamałam.... No cóż pozostaje oczekiwanie ;)

Siemka dziewczyny, jak tam sie czujecie dzisiaj? Mi dzisiaj @ odeszla, i będziemy działać im wczesniej tym lepiej :D tylko przeziębienie mnie dopadlo ;/ Moniczka życzę pozytywnego testu :)

Gość gość
Świruski.

Gość Moniczka1990
Dziekuje. Jak do jutra nie przyjdzie @ to nie wytrzymam i chyba zrobi betę żeby mieć pewność :) Agaa owocnych starań :)

Hej dziewczyny! ja dzisiaj byłam zrobić badania wiec czekam na wyniki.. powiem Wam jedno.. straszne jest to.. ze opłacamy składki na ubezp. a jak przyjdzie co do czego to za badania jednorazowo musimy płacić i to nie małe pieniądze (zapłaciłam prawie 350 zł) za badania w zasadzie podstawowe.. brak słów.

Gość Moniczka1990
Masz rację to jest ogromny minus naszego systemu ubezpieczeniowego. Lepiej gdyby każdy sam wykupil sobie jakiś pakiet w placówce medycznej i nie odciagal już składek bo tak to płacimy podwójnie niestety... Ja zrobiłam dzisiaj betę o też czekam na wynik... :)

Gość gość
Ja drugi cykl z clo. W czwartek się dowiem czy będzie owulacja.

No to super czekamy na informacje.;) czyli widze ze wszystkie działamy. Malina dziwne ze nie kazał Ci zrobić żadnych badań.

Gość Malina352
Iwonexx lekarze zazwyczaj każą robić badania po trzech poronieniach. A może wiesz o tabletkach ovarin jak je trzeba przyjmować raz czytałam że jedną rano, drugą wieczorem a gdzieś indziej przeczytałam że dziewczyny dwie na raz biorą.

noo to widocznie u mnie chce juz wiedzieć coś wiecej wczesniej.. w sumie to nie wiem.. mam brać 2 tabletki na dzień ale nie mówiła czy razem czy jedna rana a druga wieczorem a na ulotce jak pisz.?

Gość Malina352
Pisze tylko że dwie tabletki a na forach dziewczyny piszą różnie

hmm nie wiem.. myslę że bede je brać rano.. ale jeszcze dopytam mojej gin bo w czw musze jechac po skierowanie na inne badanie bo mam podwyższoną prolaktynę :/

Gość gość
Ja mam 1 dzien kiedy czekam na @ powinna byc dziś... A jej nie ma. Nie testuje. Czekam. :) cookie46

Gość Iwonexx
cookie i co robiłaś test.?

Gość gość
zrobilam. blady. ale pozytywny!!!!!!!!!

Gość gość
W poniedziałek :) :)

Gość Malina352
Cookie gratuluję, zdrówka życzę Jak tam u was dziewczyny? U mnie już się skończyła @ cały czas biorę ovarin i magne b6

Trzymam kciuki.;) ja smigam jutro na kolejne badanie prolaktyny z obiazeniem.. Trzymajcie kciuki.. mam nadzieje ze wyjdzie dobrze.