Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a1aleksandra1

Starania o dziecko 2018

Polecane posty

Gość MałgoQ
Ja nadałam najpierw męża bo to jest najprostsze i pierwsze badanie jakie powinno się zrobić . Wyniki super

hmm jaa miałam dosyc regularny okres wiec próbowalismy w pierwszym miesiacy to co drugi dzień w dni płodne i sie udało..

Gość Malina352
Iwonexx nie badał się. On nie ma dzieci a ja mam córkę z poprzedniego związku. W tamtym miesiącu nie kochalismy się tak często. Ale w tym codzienie. On tak chce.

Gość Malina352
Porozmawiam z nim. Dzisiaj mój 15 dc i zmniejszyła mi się wydzielina od 3 dni. Wcześniej było jej dużo i była kremowa a teraz co prawdza czuję że nie mam pustyni ale jest jej mniej. Rano temperatura 36,1. Nie wiem czemu tak jest

Gość MałgoQ
Mi się utrzymuje 36.7. może to dobry znak Mam długie cykle więc starania codziennie to jakość hardkor byłby

Gość gość
Malina352, jeśli staracie się o dziecko, to codzienny seks nie jest dobrym pomysłem. Lepiej robić sobie przerwy i kochać się do dwa-trzy dni.

Gość Malina352
Gościu ale kochamy się kiedy chcemy no a mój chce codzienie. MalgoQ a jaka miałaś temperaturę przed skokiem i wydzieline?

Gość MałgoQ
Miałam 36,4.. zastanawiam się czy to prawidłowy wzrost

Gość Malina352
Borowkowaporzeczka ja biorę go od 15 dni. MalgoQ wzrost jest ale minimalny. A od ilu dni masz 36,7?

Ja tez biore ovarin.. jestem o poronieniu wczesniej udało mi sie zajsc bez zadnych suplementów w pierwszym cyklu.. takze mamnadzieje ze teraz tez sie uda szybko;)

Gość BorowkowaPozeczka
Doktor mówi ze właśnie te tabsy mocno pomagaja e zajściu w ciąże . Bardzo bym chciała zostać mama. Prawdopodobnie kobiety są jakoś bardziej nakręcone oo tych tabletkach i więcej jest tego śluzu .

no to super.. oby miał racje.. rozumiem ze to bedzie tez twój pierwszy cykl z ovarinem.?:)

Gość BorowkowaPozeczka
Tak, wczoraj wieczorem wzięłam pierwsza tabletkę , dziś rano druga . Chciałabym żeby do końca roku się udało . Mam 26 lat i czuje ze tak bardzo tego chce . Mój partner nie ma takiego ciśnienia jsk ja ale wczoraj jak dostałam okresu to powiedział ze szkoda ze nie wyszło .

Gość Malina352
Borowkowaporzeczka ja ogólnie mam dużo wydzieliny ( taki mój urok). Od kiedy biorę ovarin też miałam trochę tej wydzieliny ale od 3 dni prawie nic nie ma. Może to przez niego a może nie. Nigdzie nie mogę znaleźć informacji co sie może dziać.

Gość BorowkowaPozeczka
Malina najważniejsze jest to żeby zachować spokój i się nie nakręcać . Muszę poczytać co pisalyscie żeby być na bierząco . :p

Gość Malina352
To napisze Ci w skrócie o sobie bo będziesz musiała dużo stron przelecieć. Mam córkę z poprzedniego związku. W marcu poronilam z powodu pustego jaja i miałam zabieg lyzeczkowania. Staram się od 5 miesięcy ale to mój pierwszy miesiąc z ovarinem dodatkowo magneb6 i żelazo.

Gość BorowkowaPozeczka
O dziękuje :) ja teraz zaczne 4 cykl starań , nie sadze żeby coś się udało we wrześniu bo mój partner wyjeżdża na tydzien akurat jak powinnam mieć dni płodne . Chociaż teraz nie wiem kiedy będą bo zawsze miałam okres co 28 dni o 4 rano ... teraz spóźniał się 10 dni. Mam nadzieje ze okres skończy się w miarę szybko bo pracuje w białym fartuchu i byłaby wtopa gdyby coś przeciekło . Miałam usg i lekarz stwierdził ze nie pekl pęcherzyk graffa . Mialas coś takiego kiedyś?

Gość Malina352
Owulacja zawsze może się przesunac. A może miałaś cykl bezowulacyjny? Aż ci zazdroszczę tych cykli. Mój ostatni trwał 50 dni aż poszłam do lekarza i powiedział że owulacji była ale co jak ja nadal w ciąży nie jestem.

Gość BorowkowaPozeczka
Tak mi się właśnie wydaje ze w poprzednim nie było owulacji stad te zawirowania . Co miesiąc czuje właśnie w trakcie spodziewanej owulacji kłucie w lewym jajniku i wtedy rwie mnie krzyż i lewa noga . Dzieje się tak co miesiąc a w zeszłym tak nie było . Oby wszystko u nas wróciło do normy . Lekarz powiedział ze mamy uprawiać sex co 2-3 dni i powinno zaskoczyć. Ty ile masz brać ten ovarin?

Gość Malina352
Ja też czuję kiedy mam owulacje. Mam silny ból jajnika wtedy i wyraźny skok temperatury. Ovarin znalazłam kiedyś na innym forum i dziewczyny bardzo go pochwalaly a że zawiera dużo witamin poprawiających płodność to postanowliam je kupić.

Gość BorowkowaPozeczka
Aa czyli działasz raczej na własna reke . Mi to zalecił lekarz ale prawdopodobnie jest super . Ciekawe jak się sprawdzi w naszych przypadkach :) są tu jeszcze jakieś dziewczyny które chcą zajść w ciąże ? Jakoś tu pusto i cicho teraz :D ile masz lat?

Gość gość
Dziewczyny kiedy macie dostać okres i kiedy testujecie? Ja okres mam mieć 2 września. Nie wytrzymam tyle i zacznę od 26 sierpnia testować codziennie. Okropnie się nakrecilam.Ania.

Gość BorowkowaPozeczka
Ja dostałam okres wczoraj po 8 dniach spóźnienia . Przyjmuje Ovarin i zobaczymy, będziemy się starać w następnych cyklach .

Gość MałgoQ
Ja powinnam dostać 5 września ale chyba pierwszy test zrobię 31 sierpnia...

Gość Malina352
Termin miesiączki? Z tym u mnie ciężko jak miałam cykl 60 dni więc narazie trzymam się wersji że mierze temperaturę.

Gość gość
Sprawdzam śluz i tyle. Najlepiej co dwa, trzy dni się po prostu kochać i powinno być ok.

Gość gość
Sprawdzam śluz i tyle. Najlepiej kochać się co dwa, trzy dni. Powinno być ok. Ania.