Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a1aleksandra1

Starania o dziecko 2018

Polecane posty

Gość gość Kaoli84
Czy ktoras z was mierzy sobie temperature?

Gość Malina352
Iwonexx niedługo będziesz mieć owu. Ja mam już 21 dc i miałam prawie nie widoczna drugą kreskę:/ Kaoli ja mierze.

Gość Iwonexx
Zobaczymy.. bo śluzu mam strasznie mało..;/ ale jak ostatnio byłam u lekarza (to był 16 dc) to mi powiedziała ze jeszcze owu nie miałam wiec może teraz mi sie też przesunie..

Gość gość kaoli84
Malina a powiedz mi czy podczas @ temp. ci skacze czy utrzymuje sie na tym samym poziomie?

Gość GośćbyAmanda
Biały gesty mlekowaty śluz, bolące piersi, ból podbrzusza, osłabienie organizmu. Jestem 5 dni przed @ dodam,ze tego śluzu jest sporo niż zazwyczaj. Czy może być to ciąża ? Staramy się o drugie dziecko

Gość GośćbyAmanda
Temperatura 37,0 Pomóżcie bo odchodzę od zmysłów

Gość gość
GościubyAmanda, Nie nakręcaj się, tylko zrób test w dniu spodziewanej miesiączki. Nikt z nas nie jest w stanie Ci powiedzieć czy jesteś w ciąży czy nie. Twoje objawy mogą zarówno oznaczać ciążę jak i zbliżający się okres.

Gość Malina352
Iwonexx ja też mam bo strasznie mało, aż dziwne. Kaoli ja podczas @ nie mierze temperatury.

Gość gość kaoli84
mi lekarz powiedzial ze od 1 dniua cyklu wiec od 1 dnia @ wtedy bede znala temp podstawowa

Gość Malina352
I jaką masz temperaturę?

Gość gość kaoli84
1dc 36,29/ 2dc 36,10 / 3dc 36,13

Gość Malina352
Raczej masz normalna temperaturę. U mnie ostatniego dnia raczej już plamienia miałam 36,2.

Gość Iwonexx
Malina stwierdzam póki co ze ten OVARIN to jakiś dziwny.. no ale zobaczymy.;) na razie 12 dc u mnie wiec zobacze jak test owulacyjny dzisiaj..

Gość gość kaoli84
Tak wiem ze normalna , bylam ciekawa jak to wyglada u innych kobiet :) Napiszcie kobietki w ktorych dniach cyklu mialyscie pozytywne testy owu. i moze wrzucajcie zdjecia i jakie temp. i czy skoki temp. mialyscie przed, w trakcie czy po owu.( roznie pisza w necie wiec chciala bym zobaczyc jak to u nas jest) A co do sluzu to ja nigdy nie mialam jak bialko jajka mialam mocno rozciagliwy ale bialy jak mleko, ciekawe jak bedzie teraz

Gość Malina352
Iwonexx wiesz co jak nic się nie zmieni to chyba zrezygnuje z tego ovarinu. Zmniejszył mi wydzieline ale może cykl mi skróci z czego bym się ucieszyła.

Gość Malina352
Kaoli ja też nie mam takiego śluzu wiem że wodnista wydzielina tez oznacza dni płodne.

Gość gość
biorę kwas foliowy i ovarin, ale to już przed poronieniem brałam także nie sądzę by to było to. a1aleksandra1

Gość Iwonexx
ja tez biore kwas foliowy i ovarin ale własnie jakos mam sucho ostatnio.. zero sluzu.;/

Gość gość
Przyszle Mamy !! Bardzo proszę : https://www.siepomaga.pl/filipfrankiewicz jak macie chęć proszę wyslij cie smsa każda złotówka się liczy a jeśli nie to chociaż udostepnijcie. Pozdrawiam !! Dziś kończy się czas

Gość Malina352
Ja biorę ovarin a kwas foliowy i tak jest w składzie więc nie biorę dodatkowo ale jeszcze biorę magneb6 i żelazo i od 9 dni mam praktycznie sucho:/

Gość gość Kaoli84
Iwonexx to juz tuz tuz :) oby sie udalo i za 2- 3 tygodnie pokazaly sie takie na tescie ciazow ;) moje testy owu nigdy nie mialy jednakowych kresek a dzis spojrzalam na instrukcje to jest napisane ze pozytywny jest jak testowa jest ciemniejsza od kontrolnej....moze i tak ale nie na tych testach hihi cos im sie pokrecilo :)

Wiesz coo jak zaszlam w ciaze w czerwcu.. to tez robilam testy owulacyjne i tez byla kreska testowa jasniejsza od kontrolnej troche myslalam ze nici z tego.. ale owulacja byla no bo sie w koncu wtedy udalo zaciazyc wiec wazne zeby byla po prostu dobrze widoczna i tyle.xD

Gość Malina352
Iwonexx piękna kreseczka:) u mnie dopiero taka jaka u cb w 8dc :/

Gość gość Kaoli84
Mi tez sie udawalo mimo jasnej kreski ale niestety pozniej cos nie gralo. Wiecie boje sie ze jak zaczne znowu starania to powtorzy sie historia ale juz postanowilismy ze jak cos to sprobujemy tylko 2 razy wiecej nie zniose, tz juz mam obawy ale chce sprobowac bo mimo ze mam juz 4dzieci to odczuwam potrzebe posiadania jeszcze 1, zreszta 3 niedlugo mnie opusci no i kogo ja bede kochac i przytulac, ale jak znowu cos bedzie nie tak to podwiaze jajniki zeby juz nie kusilo mnie wiecej. Moze to dziwne ale tak postanowilam

Gość Iwonexx
Mysle ze damy rade wszytkie i juz za niedługo bedziemy sie cieszyć naszymi pociechami.. ja sie zastanawiam czy to własnie w tym momencie juz nie miałam owulacji jeszcze zobaczymy dzisiaj jak mi wyjdzie test.. alee sluzu to nie mam prawie nic :/

Gość Malina352
Iwonexx wczoraj nie robilam testu ale dzisiaj zrobię. I jak poprawiła Ci się wydzielona mimo bliskiej owu?

Gość Malina352
Iwonexx a w tamtym miesiącu kiedy miałaś owu?