Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a1aleksandra1

Starania o dziecko 2018

Polecane posty

Picolina ja biore ovarin i femibion(metylowany kwas foliowy) od 14dc mam brać acard zeby sie płód zagnieździł lepiej.;) jeżeli chodzi o testy owulacyjne tooo ja stosuje domowe laboratorium i uważam ze są swietne wiec również polecam. jeżeli chodzi o planowane płci to dla nas to nie ma znaczenia ;)

Iwonexx Tak myślę że spróbuje jeszcze zrobić test owu i zobaczę co mi wyjdzie. Co do śluzu to nie mam go dużo jest tak akurat, chociaż dwa dni temu było bo bardzo dużo. Picolina witaj. Ja kupiłam zwykle w aptece testy. Jeżeli chodzi o planowanie córki to u mnie był stosunek dzień przed owu i mam córkę. Biorę ovarin, żelazo i magneb6.

Gość Iwonexx
Malina ja włąsnie dzisiaj czuje ze mam jakos tak mokro.. dlatego pytam ;) a co do testów owu to chyba jeszcze za wczesnie i lepiej zrobić ciążowy.:P

Gość Iwonexx
Wiesz co ja polecam facelle z rosmanna.. tylko ten o czułości 10 bo są jeszcze te o czułości 20 i 25.. wyszła mi najciemniejsza krecha i to jeszcze przed okresem..

Trochę się boję testować. Takie mam przekonanie że to na marne bo pewnie i tak wyjdzie jedna kreska. Może się jakoś przekonam. Narazie mam objawy na @.

Gość picolina
Super ! dziękuję dziewczyny ! :D Malina352 super :D ja znowu wyczytałam z mężem że na córkę to stosunek 6 dni przed owv hahaha coś czuję że ciężko będzie trafić ;) zobaczymy i tak będziemy się cieszyć oby zdrowe było dzieciątko :D

Gość Iwonexx
Słuchaj.. jak wyjdzie jedna kreska to i tak jest szansa dopóki nie przyjdzie @ mówie Ci.. także jak wyjdzie jedna to sie zupełnie tym nie przejmuj bo moze być tak ze jednak za wczesnie zaczełaś testować i tak powinnas mysleć.. kiedyś sie w końcu uda! ja trzymam mooocno kciuki za nas.!:d

Picolina to zależy od plemnikow i środowiska w pochwie żeby wytrwaly 6 dni. Radzę dzień przed owu i będzie dobrze. Mam już córkę więc teraz chcemy chłopaka. Wiesz mi mierzenie temperatury dużo pomogło. Większość z nas ma spadek przed owu i mi dokładnie temperatura pomogła określić oraz testy owu no i oczywiście miałam ból owulacyjny.

nie nie miałam zadnych plamień.. daj znac potem co postanowiłaś z tymi testami .;)

Gość gość
Tu Kajka. Jutro mam moje 1 usg ciążowe w tej ciąży. Kończę jutro 7 tydzien.Odebralam dziś wynik beta hcg i jest 44632,0 mlu boję się!!! Mam stresa

Gość Iwonexx
Kajka nie ma sie czego bac bedzie wszystko dobrze.. daj pozniej znac jak tam.;*

Gość gość
Hej, dziś robiłam bete i wyszła 9.5. W przedziale z laboratorium pokazuje że 4 tydz. jest właśnie od 9,5. Czy to nie jest jednak za mało jeśli dziś powinnam dostać okres? Któraś z Was miała podobnie?

Gość gość
Z betą u Ciebie ok 9 jest ok:) gratuluję!!!kajka. Dziękuję Iwonexx dam znac

Gość Marie_Marie
Dziewczyny wczoraj miałam mieć owu wg wyliczeń, ale nie miałam testu. Zrobiłam dzisiaj i jest negatywny :/ myślicie, że jest szansa, że wczoraj była owulacja? Śluzu w tym miesiąvu mam jak na lekarstwo, więc boję się, że to może być cykl bezowulacyjny :(

Gość Iwonexx
Kajka nie ma sie czego bac bedzie wszystko dobrze.. daj pozniej znac jak tam.;*

Gość Iwonexx
Kurcze nie wiem czemu mi sie znowu dodal ten wpis wyzej.;/ Marie a badasz temperature albo szyjke macicy.?;)

Gość Marie_Marie
To mój pierwszy cykl starań, więc na razie polegam na obliczeniach i teście owu. Jak nir wyjdzie to w kolejnym miesiącu będę mierzyć temp. :)

Marie mogłaś przegapić owu. Miałaś jakieś bóle podbrzusza? Szkoda że temperatury nie mierzysz. Albo owu jeszcze przed tobą. Testy wychodzą ci kompletnie blade czy jest jakaś jasna kreska?

Gość Marie_Marie
Miałam ból podbrzusza dzisiaj rano, test zrobiłam z wieczornego moczu i totalnie nic, nawet bladej kreski... Może przegapiłam, zobaczę w przyszłym tygodniu. Może się też coś przesunęlo bo mam trochę stresów teraz.

Gość gość
dziewczyny, testujcie dopiero jak nie przyjdzie okres! po co testowac..jeszcze wam pokaza sie dwie kreski.. ucieszycie sie..a okres- i tak przyjdzie.. i potem dopiero czlowiekowi jest przykro :/

Gość Iwonexx
Marie testy owulacyjny nie robi sie tylko w dzien owulacji ale zaczyna sie testowac juz wczesniej i robi sie je codziennie o tej samej godzinie wiec nikt Ci nie odpowie czy jestes przed czy po owulacji.;-)

Gość Marie_Marie
Do gość: 20:54 ale my mówimy o teście owulacyjnym, nie ciążowym ;)

Gość gość
aaa no to chyba, ze tak :P ;)

Gość Iwonexx
Malina a Ty dzisiaj testujesz czy jednak nie.?;-)

Gość Iwonexx
a w poprzednie dni jaką miałaś temp.?

Gość gość
Obyście nigdy nie zaszły w ciąży. Bo z takim zwariowanym podejściem to nic dobrego dziecku nie przekażecie. Mam nadzieje ze NIGDY wam się nie uda. Kupcie psa kota dużo jest możliwości

Gość gość
50. stron i ponad 1,5 tyś. histerycznych wpisów. Ogarnijcie się, dajcie szansę naturze, wyciszcie glowy i przestańcie wykorzystywać facetów jako rozpłodowych na dany moment, bo owulka srólka pierdółka! To nie są starania o dziecko tylko schizy zafiksowanego babiszona na dzidzię, fasolinkę,itd,itp. Post wyżej w sam punkt.