Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a1aleksandra1

Starania o dziecko 2018

Polecane posty

Gość gość
Wy w pracy możecie pisać takie pierdoły intymne ? nie blokują wam takich stron?

23dc-36,1 24dc-36,2 25dc-36,4 1dpo-36,6 2dpo-36,6 3dpo-36,85 4dpo-36,8 5dpo-36,7 6dpo-36,8 7dpo (nie zmierzylam) 8dpo-36,7 Niską mam temperature :/

Gość Iwonexx
Kurcze nie znam sie na temperaturze alee podwyższona troche jest jakby nie patrzeć

Gość gość
Moja temperatura od zapłodnienia miała 37,3-37,5 czyli tyle co maja wody płodowe ale możliwe ze to nie reguła

Gość gość
Ku*wa, nie moge normalnie jak czytam te trollowate komentarze serio.. a wy macie serio czas odpisywac w pracy byle komus doje*ac ?? Moj facet lepiej sie orietuje kiedy ja mam dni plodne, i wcale sie nie czuje jak material rozplodowy. Po prostu tez mu zalezy miec syna albo corke. Wezcie sie pierdo*nijcie w te puste glowy i dajcie dziewczynom spokoj. Nie masz nic ciekawego do powiedzenia to sie nie wtracaj.

Gość gość
I tak mam nadzieje ze im się nie uda tobie zreszta tez :)

Gość gość
Twoja nadzieja mi kolo d**y lata.. biedny samotny trollik, niezle musieli Ci w zyciu dopie*dolic skoro potrafisz tylko wirualnie ludzi szkalowac. Szkoda ze Twoi rodzice nie pomysleli o zabezpieczeniu w odpowiednim momecie byloby mniej problemu hehe

Gość gość
Wyzywaj się wyzywaj i tak nie zaciazysz

Gość gość
Twój facet wie lepiej kiedy masz płodne? Hahaha pewnie dlatego dzieci nie macie hahaha

Gość Iwonexx
Malina niee.. nic mnie nie boli a u Ciebie jak.?

Mnie właśnie bolały piersi i brzuch delikatnie i nagle przestało od 2 dni. Ale to może tylko cisza przed burzą.

Gość gość
Oho trolliku trafilam w czuly punkt, a moze to tatus mial wplyw na Twoja zpaczona psychike?

Gośćja. Mierze drugi cykl. Pisałam tak bo to dc to dzień cyklu a później miałam owu ( skok temperatury i sprawdzalam jeszcze testem owu) Iwonexx ból miałam wieczorem i w nocy z 24dc na 25dc. Było to 2 na 3 września.

Gość gość
12'24 wyzywasz, ubliżasz a pouczasz innych ,ze piszą co myślą. Niekonsekwencja, ale kobiety tak mają- zero racjonalizmu.

Gość Iwonexx
Malina a kiedy masz dostać @.?

Gość gośćja
hm, czy tylko ja nie widze swoich wypowiedzi?? :/

Iwonexx wcześniej dostalam @ 12dpo więc powinnam dostać w sobotę a kalendarzyk pokazuje że w poniedziałek powinnam dostać. A Ty kiedy masz dostać @?

Gość Iwonexx
W ndz mam dostac..

.. i chyba tak dostane bo nie czuje zadnych innych objawow zebym byla w ciazy.;/

Noo spokojnie ja zobacze jak tam z moim okresem.. czy przyjdzie tak jak ma byc czy nie bo widze ze owulacje mam cos pozno.. co u mnie jest dziwne.. zazwyczaja majac cykl 28 dniowy mialam owu okolo 12dc a teraz dopiero 19dc wiec jak mi sie przedluzy to moze zaczne brac ten castagnus o ktorym Ci mowilam ze mam i jest na regulacje okresu;-) na razie sie nie zrazam.. a jak zaszlas w ta ciaze w tym roku to mialas jakies objawy wczesniej.?

Aż tak bardzo to nie nastawilam się na ciążę więc tak się nie doszukiwalam objawów. Pamiętam że owu miałam w 20dc, ponad tydzień później zrobiłam test i miałam negatywny wiec pomyślałam że nic z tego. Dziwne było to że przed @ zawsze bolały mnie brodawki a tak nie było tylko sutki i to baaardzo. Brzuch bolał jak na @ ale tak lekko. Byłam baaardzo nerwowa i zmęczona. I w 18dpo rano zmierzylam temperature miałam 37 więc postanowilam że zrobię test i dwie grube kreski. A u cb jakie były?

Gość gość
A sutki i brodawki to przypadkiem nie to samo?

Gość Iwonexx
Ja po tygodniu od owu czulam bol piersi tydzien przed okresem bolal mnie bardzo brzuch i myslalam ze dostane okres tydzien wczesniej.. potem czulam ze mam zgage i dziwny posmak w ustach zrobilam test 4 dni przed @ i wyszedl pozytywny..

Gość gość
Jednak bez skrupolow dalej piszecie zamiast przenieść się na jakies darmowe zamknięte forum. Tiaaa, na ciążę się nie nastawiacie tylko przemyslowi farmaceutycznemu co chwila na testy dajecie zarobić i te popierdołki już kilkadziesiąt stron zajęły.

Gość gość
kilkaset postów tej Iwonexx w krótkim czasie. Chyba płacą jej od posta he he.

Gość gość
Tu Kajka :) jestem po 1 usg. Dziecko mam 5mm i bije serduszko. Dostałam lek na tarczyce bo mam zawyzoną lekko i 3 razy dziennie dufaston bo się lekko jajo odkleilo. Ale jest ok :) Mam się oszczędzać:) jest cudownie.Nareszcie widziałam i slyszalam bijące serce. Kartę założymy za 3 tygodnie. Ciąża j3st ok 6 dni młodsza niż wychodzi z okresu więc mam nie skończony 7 tydzien tylko 6 :) pozdrawiam

Gość gość
Tu Kajka :) jestem po 1 usg. Dziecko mam 5mm i bije serduszko. Dostałam lek na tarczyce bo mam zawyzoną lekko i 3 razy dziennie dufaston bo się lekko jajo odkleilo. Ale jest ok :) Mam się oszczędzać:) jest cudownie.Nareszcie widziałam i slyszalam bijące serce. Kartę założymy za 3 tygodnie. Ciąża j3st ok 6 dni młodsza niż wychodzi z okresu więc mam nie skończony 7 tydzien tylko 6 :) pozdrawiam