Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a1aleksandra1

Starania o dziecko 2018

Polecane posty

Gość gość
Dziekuje Malinka.Naprawde wiele wycierpialam aż do tego momentu. Mam nadzieję że tym razem się uda. Teraz dużo leżę oszczędzam się i biorę leki. Ale zobaczyć w końcu na usg żywe bijące serduszko po tych 2 poronieniach to niesamowite uczucie. Życzę byście i Wy szybko spełniły swoje marzenia.Kajka

Gość gość
Objawy czego?

Gość gość
Lekarz nie założył karty ciąży a to znaczy ze daje 50/50 szans twojej ciąży. Ty chyba nie wiesz co to znaczy ze jajo się odkleja prawda? Poczytaj trochę na ten temat, to ostudzi twój zapał i euforię

Gość gość
Wiesz tak się składa że żaden lekarz nie zakłada karty ciążowej w 6 tygodniu ciąży. Mam za sobą 2 ciążę zdrowe -piękne dzieci i dopiero w 9 tygodniu karty założone. A Ty zamiast siać zamęt idź sobie na spacer A nie denerwujesz kobiety które pragną mieć dzieci. Pewnie nie masz nawet własnych i z zazdrość i pijesz humor innym.

Gość Iwonexx
Malina u mnie w sumie bez zmian troche czasami czuje podbrzusze i ciągnie mnie do pachwiny z jednej strony.. w pt chyba bede testować a Ty kiedy masz zamiara.?

Iwonexx jutro decydujący dzień z temperatura. Jak spadnie to nie testuje a jak nie to kupuje test więc czekam do jutra. Brzuch mnie w ogóle nie boli jedynie piersi mam takie tkliwe.

Gość Iwonexx
mnie na początku ostatnio tez strasznie bolały piersi a teraz nic zero.. wiec mysle ze sie nie udało.. :( troche teraz to podbrzusze ale mysle ze to na okres raczej.;/

Gość Iwonexx
Ach no cóż zobaczymy..

Gość gość
A te piert/olą dalej .

Gość gość
W każdej ciąży miałam zakładana kartę 6 tydz czyli jak był zarodek z serduszkiem. Dziewczyny odklejające się jajo to na prawdę nie jest blacha sprawa i tez mi się wydaje ze to właśnie z tego powodu lekarz wstrzymał się z karta ciąży.

Gość gość
Przyjdzie nasz czas to założy. Nawet w zdrowych ciazach roznie moze byc do 12 tygodnia. Ja mam 2 karty założone w 8 tygodniach i 9 tyg i jakos urodzilam zdrowe dzieciaczki. Chyba lekarz widzacy wymiary zarodka i wyniki wie lepiej niz forum które w życiu nie widziało mnie na oczy. Każdy lekarz ma swoje zasady i nie ma co na sile zmuszac. Moja doktor jest doswiadczonym lekarzem, nie zamierzam podważać jej o Link. Karta niczego nie zmieni, przeciez ciaza jest i sie rozwija. A po poronieniu to nic dziwnego ze lekko sie moze odklejać w końcu rana była i jakis maly krwiaczek mógł się zrobic. Po to sa leki i tyle w tym temacie.Objawy ciazy mialam klasyczne, ból piersi przy dotyku skutków glownie, z czasem cale urosly...lekkie mdłości, wrażliwość na zapachy od razu czułam z daleka wszystko zanim inni poczuli,wrażliwość ogolna łatwo się wzruszyć. Ale przy każdej mojej ciąży jest ciut inaczej. Kajka

Iwonexx co ma być to będzie. Ale z ovarinu jestem zadowolona skrocil mi cykl o niemal połowę, chociaż może i on mi łagodzi objawy przed @.

Gość gość
To jak jesteś taka mądra i doświadczona to nie zawracaj d**y przecież ty i tak wszystko wiesz wiec skoro nie potrzebujesz rad to po co piszesz na forum? I to jeszcze dla starających się? Żalisz się czy chwalisz ciąża? Zreszta jak ci się odkleja to chociażby dziecko było okazem zdrowia to jak się odklei to dziecko tez nie przeżyje ale lekarz chyba cię uprzedził o ryzyku odklejenia?

Gość gość
Czat sobie we dwie histeryczki życiowe urzadziły. Idzcie na np.FB i tam piert/olcie o szyjce/owulce/tempce ha ha.

Gość gość
a ja mam problem, moze wy pomozecie? 16 ipca mialam ostatni okres, cykle 31/33 dni. do tej pory NIC. kluja mnie jajniki, czasem boli podbrzusze. dzis jestem mega oslabiona, od 2 tyg czasami lekko mnie mdli, ale bez mdlosci. poza tym zadnych innych objawow. myslicie, ze to moze byc ciaza czy raczej hormony? ja bardziej stawiam na hormony, choc 1 raz mi sie takie cos zdarzylo, testu nie robilam, bo wedlug wyliczen to musialby byc 8 tc (wiec watpie, ze do tego czasu bym sie nie kapla)

Gość gość
Powróz sobie z fusów po kawie.

Gość Iwonexx
Dziewczyny.. ja dzisiaj testowalam i negatywny..

Gość gość
Iwonexx nikogo to nie dziwi

Gość Iwonexx
gościu 7:12 taki mądry jestes a nie wiesz jakie są skutki współżycia.? dziwne ze taki obeznany ktoś może nie wiedzieć ze test powinien być pozytywny.. a myslałam ze taaaaaaki znawca wie wzystko.! teraz to ja jestem zdziwiona.!!!!!!!!!! Malina no cóż jasie czuje jakbym miałą dostać okres wiec czekam.. a tak wgl too chyba bede sie przenosić na inne forum.. bo wkurzają mnie tutaj "pseudo znawcy" i "hejterzy", którzy mają jakieś problemy życiowe i musza jakoś odreagowac :)

Iwonexx mnie zawsze bolał brzuch okolo tygodnia przed @ a teraz nic. Wiesz ja tam zlewam głupotę innych aż sobie dadzą spokój. Masz rację trzeba zmienić forum.

Malina ja już zmieniłam forum moze bede sie tutaj udzielać alee już nie tak czesto .;)

Gość gość
I bardzo dobrze idźcie zaśmiecać neta gdzie indziej. Z najlepszymi życzeniami abyście nigdy nie zaciążyły. Oj biedne dzieci z takich matek

Gość Iwonexx
Biedna matka która ma takie dziecko jakim jestes ty.. pewnie jej wstyd.. być takim pełnym zawiści i nienawiści i siejącym jad wokół! Przykre.. prosze pozdrowić mamusie i tatusia i przekazać jej wyrazami współczucia.!

Gość gość
Uuu, naprawdę pojdziesz gdzie indziej malina? i kto tu opisze ile razy testuje, jak pcha paluchy do pochwy albo wielokrotnie mierzy temperaturę? i takie tam.

Gość gość
wasze schizy i brak taktu to wlasnie głupota.

Gość gość
Bóg wie co robi nie dając wam dziecka