Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile osób kobiet jak mężczyzn nie znosi dzieci ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem młody niedługo zostane ojcem nie jestem zadowolony z tej nowiny czy wielu ludzi waszym zdaniem nie cierpi dzieci czy tylko przeciętni z jakich powodów można nic nie czuć do dziecka ? Źle dzieciństwo traumy z życia Jest w 8 miesiącu ciąży Czego się boję Może pierwsze 3 miechy dam rade a jeśli nie wytrzymam i je zbije Mam zaburzenia emocjonalne Nie raz skrzywdziłem człowieka nie widzę różnicy w ataku na dorosłego a dziecko ? Miewam takie momenty może być tak że będę mieć kaca i zacznie mnie ono wnerwiac różnymi to sprawami jak my je wychowywamy ? Co ja mam zrobić ?

Gość gość
Jeszcze zobaczysz jak będziesz zygac na ten smród :D tymi obsra.... rękoma później będzie Ci obiad robić hahaha

Gość gość
Szkoda dziecka. Mam nadzieje ze masz silna kobiete i dostaniesz ze 3 razy po łbie, to ci przejdzie.

Gość gość
Skąd nie znosi . Z 4. Piętra . To lepiej windą . Albo same niech biegnną po schodach . Pi co je znosić i sie męczyć mają swoje nogi.

Gość gość
2:53 bez przesady nie obrażaj jak by mi przestrzelila choćby skarpetki to bym jej kazał wypier A swoją drogą nie bądź taki/a mocna no w realu to byś juz nie była zrzuc parę kilo może przez nadwagę cie nikt nie chce ?

Gość gość
Też tak myślałem. Chciałem usunąć, zyczylem aby poronila. A teraz to jest największa miłość mojego życia, wszystko co kiedyś było ważne już teraz nie jest. Dasz radę. Powodzenia

Gość gość
2:58 chciałbym ale wątpię

Gość gość
3:19 dziękuję