Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Osmieszam sid

Polecane posty

Gość gość
I nie mam czegos takiego w podświadomości. Naprawde. Albo się w coś wierzy i do tego dąży albo przegrywa w życiu. Zawsze jest warto walczyć jeżeli dwoje ludzi łączy coś szczerego. Nawet jak inni są przeciwni. To my mamy podjąć decyzje nie ktoś, bo nikt nam szczęścia utraconego nie odda. I inna kobieta czy mężczyzna nie zastąpi, to niszczenie siebie. Ja to wiem, czy inni wiedzą nie wiem...

Gość gość
Ja wybieram bycie szczęśliwą.

Gość gość
Wybralam bycie szczęśliwą z nim, pozbycie się problemu przy minimalnym wsparciu jego i powrot do niego, tak jak chciał i sobie życzył, tak jak tu napisałam,na jego warunkach, żeby spelnily sie za jakis czas nasze marzenia na szczęśliwy związek a on zranił mnie do żywego. Napisał że mam nie wchodzić mu w droge i nie wypowiadać jego imienia. Przykro mi. Nie życzę nikomu zeby czuł się tak jak ja w tej chwili. Cencie swoje wartosci kobiety i nie probujcie na siłę kogoś uszczesliwiac. Nie warto.Dziękuję za porady.

Gość gość
Nie kierujcie się tylko czyims dobrem, lękiem przed utratą kogoś/czegoś co i tak nigdy nie było twoje, co niedocenione i nie zrozumiane. Problem jest. Gdy jedna osoba jest w stanie zrobic wszystko i wszystko zaakceptować, a i tak nikt tego nie widzi.