Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o nim sadzic? haha smieszne ze az zalosne

Polecane posty

Gość gość

facet z ktorym sie spotykam jest skapy dla mnie. Owszem, casami przyniesie na spotkanie cos symbolicznego jak tandetna bizuteria za kilkanascie zlotych,jakis sok itd...ale to sa drobne kwoty. A wiem, jestem pewna na 100 procent , ze na poprzednie dziewczyny wydawal ogromne kwoty, na jedna w ciagu tygodnia wydal 8 tysiecy (tak,on dobrze zarabia), jak mial okazje i przychodzily do niego nowopoznane dziewczyny czy kolezanki jego wspollokatorki to byl bardzo hojny. Wobec mnie taki nie jest, do tego mowi, ze jest wiecznie splukany bo musi wysylac do domu pieniadze(do rodzicow) - nie pytalam go ile,ale dowiedzialam sie od znajomej jego siostry ze bardzo male kwoty, 200zl miesiecznie to maks, ale nie powiem mu ze wiem..Dlaczego on to robi? Wie, ze zylam w dobrych warunkach , moi rodzice zarabiaja tyle co on,poprzedni partner tez w tych okolicach i w ogole mi nie zalowal. Ja jeszcze studiuje, nie mam swojej kasy, tzn mam ale malo. Nie o to chodzi ze chce go oskubac ale o to dlaczego akurat traktuje mnie inaczej niz inne?

Gość gość
Może zmadrzal i teraz już wie że nie należy karmić pasożytów takich jak ty. Śmieszna jesteś.

Gość gość
dokładnie, przejrzał wreszcie na oczy; podliczył ile go kosztowały bezużyteczne dziury, i wie że nie warto. Więc masz pecha, bo za późno go poznałaś :D

Gość gość
Nie o to chodzi. Gdyby byl skapy ogolnie, albo od jakiegos czasu i ja bym o tym wiedziala to okej, ale wiem, ze jesli nie ma nikogo na stale to przez jego dom przewija sie mnostwo kobiet.Nie zaluje sobie ani im. Ostatnia dziewczyne mial pol roku temu, po tym az do niedawna mial kolejne na chwile. My spotykamy sie od 2 miesiecy, wiem od jego kolezanki ze nikogo w tym czasie nie zapraszal (bo on tak robi, jak kogos ma to odpuszcza sobie inne, a normalnie prowadzi bujne zycie 'uczuciowe')ani nie zmienil podejscia. Slyszalam tez, ze kiedys poznal dziewczyne przez internet i nawet sie nie spotkali a juz jej wysylal kase. Mi nigdy nic nie zaoferowal. Zastanawiam sie dlaczego, chodzi o sam fakt.Pasozytem nigdy nie bylam,ale nie bede ukrywac ze poprzedni facet mnie rozpieszczal, a w domu rodzinnym rodzice mi tez nie zalowali i zylam w dobrych warunkach.Ciekawi mnie DLACZEGO do mnie jest taki,a do reszty kobiet inny

Gość gość
Może już nie będzie żadnej nic kupował i na tobie akurat trenuje. Ile można wydawać na laski?

Gość gość
Moze mysli ze jestem naiwna, zdesperowana itd, nie wiem? Moze mysli, ze za darmo dostane to co dostawal za grube sumy od innych? Nie bede frajerka, bo nie zdarzylo sie jeszcze zeby ktos sie we mnie zakochal na zaboj, wiec watpie, ze on bedzie wyjatkiem. Za duzo razy cierpialam. A on niby zachowuje sie jakby mu zalezalo, bo pisze do mnie prawie caly czas, chce sie spotykac, ostatnio mialam okres i wiedzial ze mam ochote na cos slodkiego to przyniosl mi cos..ale wiem, ze nie kupil tego, czyli on chyba nie chce wydawac na mnie kasy i tyle. Jak powiedzialam, ze to nie ma sensu to powiedzial ze go zranie i sobie cos zrobi, czy on jest normalny w takim razie?

Gość gość
czasami* dostanie* sorki za bledy ;)

Gość gość
Kiedys tez spotykalam sie z kims, kto zachowywal sie identycznie. Przede mna i po mnie wydawal duze pieniadze na kobiety, a na mnie NIC - wiec o czym to swiadczy? Na pewno nie o tym co piszecie wyzej. Naprawde rozumiem, gdyby facet by sparzony, ale z drugiej strony jak ktos jest naiwny i spotka kogos na kim mu zalezy , bo tak sie zachowuje.. nie wytrwa w swoim postanowieniu bo widocznie lubil to robic... rozwazam juz rozne opcje, ale nie pasuje mi ta ze przemyslal. Moze powinnam zaczac wymagac, rozkazywac zeby mi cos kupil nie wiem

Gość gość
up

Gość gość
co cię obchodzi ile na kogo wcześniej wydawał? Jesteś z nim bo jesteś zakochana czy bo wiesz że potrafi być hojny i na to tylko czekasz?

Gość gość
Sa jeszcze inne warianty i nie trudno wywnioskowac o co mi chodzi a ja zadalam pytanie i czekam na odpowiedz

Gość gość
Ile jesteście razem? Bo jak niedługo to może on cię sprawdza? i oblewasz test

Gość gość
Moze mysli sobie, ze jestes gorsza. Na byla wydal 8 tys w tydzien, na Ciebie tania bizuteria. Bylą kochal bardziej, pewnie go zranila i gdyby chciala, wydawalby na nia 8 tygodniowo dalej a tak to mysli o niej....a tobie skapuja te ochłapy. Daj sobie spokoj, pozniej cie podsumuje ze blachara

Gość gość
8:35 Ona nie możesz zdzierzyc że wydawał pieniądze na inne podczas gdy sama dostaję tanioche. Materialistka typowa.

Gość gość
8:47 Też tak myślę. Ja nie roztrząsam przeszłości mojego faceta mimo że coś o niej wiem. Od lat jest ze mną i tylko to się liczy. Ma po prostu inne podejście co nie znaczy że zależy mu mniej

Gość gość
Po czasie sie przekonasz. Napisz tu wtedy ;)

Gość gość
2 miesiace. Jestem mila dla niego, okazuje mu uczucia, niczego na razie nie wymagam, nie mam tez najgorszej opinii wiec czy oblalabym test? Jak? Dla poprzednich dziewczyn jak juz mowilam od razu sypal kasa, jedna poznal w necie i bez spotkania jej wysylal pieniadze i podal dane karty kredytowej, z inna sie spotkal i na pierwszym spotkaniu naciagnela go na tysiac zl, w ciagu calego tygodnia stracil prawie 10 tysiecy i tak bylo z kazda, na zadna nie zalowal.Nawet na kobiety ' kolezanki ' ktore zapraszal do domu i znal je kilka dni wydawal duze sumy, nie przeliczal kasy. A mi 2 razy kupil jakis sok,kubusia czy cos w tym stylu, jak poszlam do domu to lezaly paluszki i ciasto, wiecznie wspomina jaki to jest splukany itd

Gość gość
2 miesiące to żaden związek a jak był wcześniej głupi że wysyłał pieniądze nieznajomym to teraz chce się przekonać że jesteś coś warta zanim ci kupi wille głupia babo. Serio tego nie widzisz?

Gość gość
Widzi tylko sie chwali tutaj cwana bestia i wypisuje, a Wy ludzie wierzycie:)

Gość gość
gość dziś Moze mysli sobie, ze jestes gorsza. Na byla wydal 8 tys w tydzien, na Ciebie tania bizuteria. Bylą kochal bardziej, pewnie go zranila i gdyby chciala, wydawalby na nia 8 tygodniowo dalej a tak to mysli o niej....a tobie skapuja te ochłapy. Daj sobie spokoj, pozniej cie podsumuje ze blachara x Tez tak mysle, czekalam tylko na potwierdzenie. Obiektywnie nie jestem gorsza od zadnej no ale coz. x gość dziś 8:35 Ona nie możesz zdzierzyc że wydawał pieniądze na inne podczas gdy sama dostaję tanioche. Materialistka typowa. x Owszem, nie moge zdzierzyc ze do innych mogl cos czuc a do mnie nie. Faktycznie materialistka ze mnie straszna.

Gość gość
Haha jesteś naprawdę śmieszna. Mnie by taki facet od razu zastanowił no chyba jest idiota skoro nieznanej kobiecie wysyła pieniądze. Haha

Gość gość
A co jesli facet nie zaluje zadnej, ani bylym ani nastepnym a mi tak?

Gość gość
Fajny temat. Autorko poczekaj, poobserwuj. Nie dziwie mu sie, pewnie chce miec pewnosc, ze kochasz jego a nie jego pieniadze. Kto nie chce byc kochany? No wlasnie, kazdy chce. Fajny jest ten facet? Podoba ci sie? To nie patrz czy bogacz czy żebrak, przez papier zniszczysz sobie myslenie, moze pozniej zycie:)

Gość gość
08:59 jestes dno i wor na sperme jesli tak a on to.... nie facet, co nie babki?

Gość gość
Może powiedz to jemu a nie nam się zalisz. Ja bym cie kopnela w d**e z miejsca gdybym była nim.

Gość gość
Gdybym byl bogaty udawalbym zebraka. Inaczej nie znalazlbym milosci

Gość gość
A skąd wiesz co i dla kogo robił? Chwalił się czy go śledziłaś?

Gość gość
Plotki jedynie

Gość gość
to poprzednio nie szukal milosci? a teraz nagle mu sie odwidzialo? O to chodzi TEZ, ze ja wczesniej spotykalam sie z innym i byloo tak samo ,dosc zamozny a mi skapil - nastepnym nie . Wiec zastanawia mnie co ze mna jest nie tak. Dla mnie takie prezenty to przejaw hojnosci, czy moze milosci w zwiazku, a jesli tylko dla mnie tego nie ma to czuje sie gorsza, proste.Nie bede inwestowac w uczuc w kolejnego ktory mnie wykorzysta i zostawi.

Gość gość
To nie sa plotki, bo znam jego byla, a moja przyjaciolka jest kolezanka jego siostry, znam tez jego byla wspollokatorke.