Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka jest bi

Polecane posty

Gość gość

Córka ma 18 lat od dwóch lat ma chłopaka uprawiają seks już się do tego przyzwyczaiłam ale w nowy rok przyłapałam ją jak bawiła się z koleżanką

Gość gość
No i co z tego. Ja mam 37 lat. Nie miałam okazji spróbować z drugą kobietą i bardzo tego żałuje. Po prostu z ciekawości. Raz nie zawsze, dwa razy nie wciąż.

Gość gość
A Ty nie chciałabyś spróbować?

Gość gość
jak ją widziałam w akcji to się podnieciłam mąż od dawna namawia mnie na taki seks ale nie mogę się przełamać może teraz będzie mi łatwiej

Gość gość
Pewnie było to z ciekawosci lub w ramach eksperymentu. Ja jako nastolatka też kilka razy w ten sposób zabawiłam się z koleżanką. A teraz wyrosłam z tego

Gość gość
podobała ci się taka zabawa?

Gość gość
kobieto módl sie za swoja córke o nawrócenie a nie sie jeszcze podniesasz nie wolno tak Bóg stworzyłą meżczyzne i kobiete i powiedział badzcie plodni i rozmnazajcie sie

Gość gość
Powinnas cieszyc sie z corki ze lubi-bisex Kazda zdrowa kobieta zochota popiesici sie zdruga!Mozesz z corka zabawic sie obie przezyjecie faine-orgazmy.Ja z mama zabawjalam sie ponad-10Lat--Bywalo ze i tato dolanczal sie do nas fajny trojkont.Milutko wspominam pomimo ze jestem dawno mezatka. tel,603,072779-pogadamy Jadzia

Gość gość
Kobieto, czy kochasz swoją córkę to zaakceptuj ją taką jaką jest.

Gość gość
Czesc. Teraz duzo dziewczyn zmienia orientacje bo faceci nie potrafia ja dobrze w********* Przyprowac ja :) zrobimy sobiue lekcje i zobaczymy co powie

Gość gość
Do gość 02 49 a z tatą co robiłaś

Gość gość
Ja też lubię z kobietami Pierwzy raz zrobilam to z starszą siostrą jak mialam 14 latjak miałam 16 to zrobilam to z mama potem robilysmy to w trójkę i tata teraz mam 20 lat siostra się wyprowadzila ale czasami przyjezdza mam chlopaka i wkrecilam go w nasz swiat i bawimy się w 5 jest mega

Gość gość
ja też bawię się z siostrą super tak polizać jej cipkę

Gość gość
Moja córka też jest bi i ja też jestem bi zabawiamy się nawet razem nie widzę w tym nic złego

Gość gość
Kiedyś przegladalam zdjęcia w laptopie córki i znalazlam kilkanaście jak się całuję z dziewczynami

Gość gość
Ten ktoś od Boga na pewno zbłądził czytając o seksie albo to zbok w czarnym przebraniu,fe!

Gość gość
U nas czesto nocuje kolezanka córki widzieliśmy z mężem jak bawią się razem raczej się z tym nie kryją wychodzą nago z pokoju razem się biorą prysznic itp. Obie też mają chlopaków

Gość gość
prawda jest taka, że większość kobiet jest biseksualnych - podobno taka jest natura, ponieważ biseksualność kobiet sprzyja wychowywaniu dzieci (kobiety wtedy się wspierają). Tak więc czułość a nawet seks pomiędzy kobietami to nic złego. Natomiast z przyczyn kulturowych a czasami także z tego powodu, że nie ma takich okazji i potrzeb wiele kobiet nie ujawnia biseksualności w aspekcie seksu. Psychologia rozwojowa mówi zresztą, że zarówno chłopcy jak i dziewczęta na początku dojrzewania mają naturalną fazę fascynacji własną płcią. W przypadku chłopców w dalszym rozwoju albo jest tak, że faza ta zanika i przechodzi w heteroseksualną albo się utrwala i chłopiec zostaje gejem. Natomiast w przypadku kobiet jest zwykle inaczej. Przejście do fazy heteroseksualnej i fascynacji mężczyznami nie powoduje całkowitego zatarcia tendencji homoseksualnych, które w różnym stopniu pozostają obok hetero. Dlatego większość kobiet jest heteroseksualnych

Gość gość
dlatego większość kobiet jest biseksualnych (błąd w mojej poprzedniej wypowiedzi)