Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Szymix9978

Interpretacja snu

Polecane posty

Gość Szymix9978

Dziś miałem sen o tym że jestem normalna osobna ale w jakimś domu czy gdzieś, była ukryta komnata. Weszłam tam i byli żywi umarli. Parę razy chciały mnie tam zaciągnąć ale bezskutecznie. W końcu im się udało. Chcieli mnie przemienić w siebie, okazało się że czcili matkę boska i jej służyli. W końcu jakaś pani umarła chyba odezwała sobie paznokieć i mi to dała do zjedzenia żebym się przemienił. Mówiłem że nie chce i nie zjem. Blagalem figurke matki boskiej żeby to było bezboleśnie i to ona mnie przemieniła. Tak się stało. Potem zauważyłem koło siebie parę prezydencką i okazało się że dla mnie chwila A dla nich to około całego dnia. Potem chciałem odejść i matka boska wzięła przed dom który się pali. Biegam w tamtą stronę i wokół domów obok było położenie martwić żołnierze. Potem okazało się że z tego domu są krzyki i że to dom mojego kolegi to pobiegłem ich uratować z pożaru ale nikogo w domu nie było( przechodziłem przez ściany sufit itp bo było szybciej) gdy skończyłem poszukiwania jacyś ludzie z bronią wchodzili do tego domu. Macie może pomyśl o co chodzi ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować