Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec, który dręczy mnie i matkę.... ostatnio uderzył moje dziecko pasem

Polecane posty

Gość gość

Np. prześladuje matkę, że całe życie ją utrzymywał a ona nie chce z nim sypiać. Robi jej oto awantury, niczego się nie krępuje, ma pretensje do niej, że nie dała mu męskiego potomka, że po moim urodzeniu nie zdecydowali się na więcej dzieci. Mnie również dręczy i prześladuje, że byłam nieodpowiedzialna, że zadałam się z nieodpowiednim facetem, który zostawił mnie samą z dzieckiem. Mój syn w chwili obecnej ma 13 lat, ja urodziłam go jak miałam 17. Ostatnio mój tata dowiedział się, że mój syn zaczął się prostytuować z jakimś starszym facetem, ten człowiek zaczął mu dawać pieniądze za usługi seksualne... mój ojciec tak się wściekł, że kazał wnukowi zdjąć spodnie i zaczął lać go pasem wypominając, że niczego mu domu nie brakuje, że on stara mu się zastąpić ojca a on wycina mu taki numer a potem postanowił zająć się tą sprawą sam osobiście, jest prokuratorem i obiecał mi, że wykończy tego człowieka, który dobierał się do jego wnuka. Mam 30 lat, chciałabym się wyprowadzić ale nie mam dokąd. Zarabiam najniższą krajową, pracuje jako rejestratorka medyczna.

Gość gość
Chcesz wyjechac za granice?? Pytam zupelnie serio. Czytsjac twoj post nie mozna przejsc obojetnie obok niego. Jestem w stanie tobie i synowi pomoc,nie,nic za to nie chce,po prostu zwykla serdeczna pomoc.

Gość gość
Za granicę może nie, ale chce się jakoś sposób uwolnić od ojca tyrana, moja matka też bo on nawet jej nie chce dać rozwodu. Pamiętam parę lat temu jak powiedział, że moja matka, ja a nawet moje dziecko jesteśmy jego własnością.

Gość gość
No coż moge ci doradzic, ja bym wyjechal bez namyslu.Nie majac perspektyw na przyszlosc i nie mając nic do stracenia co cie trzyma w pl?

Gość gość
no ja się nie dziwe akurat twojemu ojcu, nie jestem za karaniem cielesnym dzieci ale w tym przypadku ojciec ma rację i go popieram, ale chyba ciebie cieszy to co robi twój syn, bo tylko piszesz o ojcu co zrobił a jak ty ukarałaś syna to milczysz, tobie ojciec powinien dawno odebrac prawa do wychowywania syna a jego umiescić w poprawczaku

Gość gość
rozumiem, że ty tolerujesz to, że twój synuś daje doopy za kasę? :O bardzo dobrze, że akurat za coś takiego dostał pasem wstyd jak nie wiem by mi był gdybym miała takiego syna...

Gość gość
Twój syn wyrośnie na ped/ała i będzie dawał doopy na dworcu jeżeli nie ukrócisz tego procederu.

Gość gość
tyko, ze to jaki jest twoj ojciec mialo wplyw na twoj wybor partnera. Podswiadomie szukalas takiego, ktory cie zle potraktowal skoro tatus jest tyran. I zamiast sie pastwic nad toba powinien cie wesprzec np. w zdobyciu wyksztalcenia.

Gość gość
współczuję twojemu ojcu -żona- dziewica orleańska -córka- dupko/dajka ---a wnuczek to już życiowa porażka -męska dz====- -biedny ten twój ojciec

Gość gość
Rownież nie popieram zachowań twojego ojca, a niestety wsród ludzi zajmujących sie prawem zawodowo, to czesto sie zdarza, ale napisałaś o tym, ze twoj syn dostaje pieniądze od jakiegoś starego dziada, w zamian za usługi seksualne, ze wyglada ten cały temat jak prowokacja:O mnie by taka informacja załamała, przeciez to dziecko 13 letnie ledwie:O

Gość gość
Dzisiaj doszło znowu do awantury między mną a moim ojcem. Syn chciał wyjdź do kolegi, ma weekend a ten do niego z krzykami, że ma siedzieć w domu a ja nie mam w tym domu nic do gadania.

Gość gość
Facet tyra całe życie na rodzinę, baba mu od lat szpary nie daje, za to córka dawała od najmłodszych lat byle komy, nieudacznik ma 30 lat i dalej siedzi na garnuszku ojca, żaden facet jej nie chce, do tego urodziła pedała, choć jeden chce odciążyć staruszka i daje tyłka za kase. Że się gość jeszcze nie powiesił przy takiej rodzince...

Gość gość
A gdyby tak wnuczek zaczoł ssać dziadkowi to wszystko zostało by w rodzinie

Gość gość
Ojciec zarabia bardzo dobrze, jest cenionym prokuratorem, niestety jest również człowiekiem toksycznym, który uważa, że wszystko można kupić. A jak jeszcze dowiedział się o tym, czym zajmował się jego wnuk to myślałam, że się wścieknie. Zajął się tym człowiekiem, który korzystał z usług mojego syna.

Gość gość
Patola

Gość gość
Synek wdal sie w mamusie, biedny ojciec

Gość Cooliberek
Babko wyprowadź się jak najszybciej od ojca tyrana , do końca zycia będzie cię przeslladował i radzę. ci zglosić to na POLICJĘ oraz zrobic obdukcję lekarską jakby jeszcze raz to się zdarzyło.

Gość gość
Kobieto bierz syna i isc do domu samotnej matki