Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szymaniukasia

Gdzie kupię drukarkę do etykiet?

Polecane posty

Tak jak w temacie. Przymierzam się do zakupu takiej drukarki do firmy. Może ktoś polecić jaką drukarkę powinnam na początek wybrać i gdzie ją dostanę?

Gość gość
To zależy do jakich zastosowań ma służyć.. Są biurkowe, półprzemysłowe i takie, co mogą chodzić 24/7 :) Generalnie ludzie często wybierają Brothery i inne kiepskie brandy (przynajmniej jeśli chodzi o rynek drukarek do etykiet) i potem są zdziwieni, że coś nie działa. Osobiście polecam firmy TSC i Zebra - zainwestować na początek trzeba trochę więcej, ale to opłacalna sprawa, wsparcie techniczne też jest "w cenie"..Tutaj masz opis techniczny najprostszego (ale bardzo fajnego) biurkowego termotransferowego TSC-ka: https://tomdruk.pl/drukarka-etykiet-tsc-ttp-244/

Gość gość
Do czego te etykiety?

Głównie chodzi mi o oznaczenia segregatorów i regałów w firmie. Obiło mi się o uszy, że takie etykiety będą bardzo trwałe.

Gość gość
no to termotransfer...trwalszy niż termiczne

Gość gość
Więc może wystarczy zwykły papier klejący do drukarek w formacie A4. Nie ma chyba sensu kupować drukarki do etykiet dla dla jednorazowej akcji a potem drukarka będzie stała bezużyteczna.

Gość gość
Może takie rzeczy kupicie na tej stronie https://www.hicopy.gdansk.pl/ ja tam kupiłam kiedyś drukarkę i pamiętam, że mieli też inne akcesoria do drukarek i innych akcesoriów do drukarek i innych urządzeń biurowych.