Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żona swojego męża

Polecane posty

Gość gość

czyli kobieta która nie ma swojego życia, słynie z tego że jest żona swojego męża, Znacie takie ? ze znanych osób - pierwsza dama na pewno , a może są w waszym w otoczeniu sąsiedztwie ? Zawsze mi się wydawało że tzw. kury domowe są takie! żyją tylko życiem męża, jego karierą ,nie mając swojego życia, całe dnie w domu... często nawet z sąsiadami nie rozmawiają , a co dopiero - praca, czy wykształcenie... każdy mówi to ta "żona tego polityka czy biznesmena... a nikt nie wie nawet jakie wykształcenie ma jego żona... dziwne, bo ja znam takie " pary małżeństw w których to mężczyzna jest mężem swojej żony - mimo że żona nie pracuje -

Gość gość
Ja znam mnóstwo żon swoich mężów. Odwrotnie prawie wogole. Jak facet zaczyna być mężem swojej żony to najczęściej jest rozwód. :) lub patologia. Z resztą wydaje mi się że w tym pierwszym przypadku nie ma w tym nic złego.

Gość gość
Nie zawsze to oznacza brak wlasnego zycia, czesto zalezy od rozpoznawalnosci mezczyzny. Hilary Clinton zawsze bedzie zona Billa, mimo kariery ktora robi.