Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bol i twardnienie brzycha w 21 tc

Polecane posty

Gość gość
15 50 a boli cie brzuch? Miałaś takie obiawy jak ja?

Gość gość
zalezy jaki szpital i jaka maja umowe podpisana. ja bylam we wroclawiu na IP to lekarz mnie zbadal, zrobil usg i poszlam do domu bo wszystko ok. natomiast w miescie u moicj rodzicow jest tak ze jak zglosi sie ciezarna na IPto musza ja polozyc na oddzial na pare dni. wtedy badaja i musi lezec te parw dni bo inaczej szpital nie dostalby zwrotu kasy za. pacjentke. lezysz kochana niepotrzebnie.

Gość gość
taaa kładą na oddział żeby zrobić mocz i morfologie.... po prostu musiał cię położyć bo by szpital nie miał zapłacone.

Gość gość
No nie wiem... albo trafiłam na takiego lekarza. Bo w 16 tyg tez byłam na IP bo bolal mnie brzuch ale całkowicie inny lekarz mnie zbadał i puścił do domu. Jest dziewczyna w podobnej sytuacji tylko jej nawet nie zrobili usg i ja położyli na oddział. Dopiero wyzdrowialam i zaraz znowu złapie jakiegoś syfa. Jeśli dają mi nospe forte to jest leczenie szpitalne? Bo luteina i magnez są moje. Jedna dziewczyna mówi ze takie jak ja to wypuszczają po 3 dniach druga z kolei ze biorę ich nospe to poleże 6-7 dni

Gość gość
moze podpisali taka umowe od nowego roku ze pacjentka musi lezec i tyle. wybacz ale takie podstawowe badanie jak mocz czy morfologia to sobie mozesz sama zrobic.

Gość gość
na drugi raz nie idz na IP tylko sie zarejestruj do swojego lekarza. mniej stracisz czasu i nerwow. taka szyjke jak Ty to ja bym chciala miec a bole w ciazy moga i maja prawo wysstepowac, tak mowi moja ginka. problem jest wtedy jak krwawisz albo masz bole jak na okres. pozdrawiam

Gość gość
W poniedziałek mój lekarz będzie miał dyżur mam nadzieje ze wszystko będzie ok i mnie wypisze do domu i więcej nie będę taka panikara

Gość gość
zalezy ile pacjent musi lezec. u nas 3 dni i wtedy wypuszczaja, to zalezy od przepisow.