Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego moimi adoratorami są same przychlasty?

Polecane posty

Gość gość

Jestem młodą dziewczyną, otoczenie twierdzi że jestem ładna, na pewno jestem zgrabna, staram się dbać o siebie, chodzę na siłownię itd. Nigdy nie miałam chłopaka, nawet się nigdy nie całowałam, ale mniejsza z tym. Na ulicy, w szkole codziennie widuję co najmniej kilku chłopaków w moim typie, guście. Nie szukam także żadnego wymuskanego modela, mięśniaka czy bogacza. Szczerze mówiąc to nie było dużo delikwentów, którzy by mnie podrywali, ale jeśli byli to zawsze jakieś c***y po 150cm, którym chyba mutacja się nie udała(tzw. p**dowaty głos). Nie mam nawet żadnego fajnego kolegi. Nie rozumiem co się ze mną dzieje, że chłopaki w moim typie traktują mnie jak powietrze, a jakieś przychlaściki podbijają? Jestem dodatkowo zauroczona w jednym chłopaku z mojej szkoły, codziennie muszę patrzeć jak on spędza czas ze swoją dziewczyną :/ Nawet jak był wolny to nie zwracał na mnie uwagi. Po takiej tyradzie po powrocie do domu mam ochotę tylko leżeć i się objadać...

Gość gość
Dlaczego nie szanujesz tych chłopaków? Moga Ci sie nie podobać, ale nie obrażaj ich. To nie ich wina, ze są niscy.

Gość gość
Powiedz lepiej ile ty masz wzrostu?Lepiej nie licz na to,ze ktoś będzie z takim cuchnącym liliputem jak ty :) Tępa gówniara,sama jest beznadziejna a innych wyzywa od najgorszych.Oby cię sprzedano do burdelu :)

Gość gość
Ciapulek znany od wywalania swego starczego zadu w necie chciałby bardzo by jego chciała pewna kobieta a ona takim przychlastem brzydzi się i wstydzilaby się przyznać do kogos takiego, że łączą ja z nim blizsze stosunki, kobieta powinna podziwiać swego.mężczyznę a nie się jego.brzydzić i wstydzić przed znajomymi.Także daruj sobie oblesiu takie teksty, że jestem tobą zainteresowana i wyjaśnij gowniarze jutro przy stole, że nie tylko nie jestem.o ciebie zazdrosna ale tobą się brzydze, starczy zadzie, swoją drogą jak robaczek może wsadzać jęzor w tak obleśny twój o***t? OHYDA!!!

Gość gość
Up

Gość gość
nie jestem niska, mam 170cm

Gość gość
Do przychlasta pokazującego goły wypięty i wybaluszony zad w necie wstyd się przyznać a ty mówisz o zakręconiu się przy nim?

Gość gość
a poza tym nie obrażam tych chłopaków jak mnie podrywają, jestem bardzo miła wtedy :) ale już po fakcie sobie myślę: ten gość to porażka. Jeśli jest to np chłopak ze szkoły to widzę że on głównie siedzi sam na korytarzu. Kiedyś na podryw silił się chłopak na przystanku na którym jestem codziennie. Minęło kilka miesięcy a on dalej chodzi i próbuje na tym przystanku kogoś wyrwać...

Gość Żona swego m
Juz ci odpowiadam dziewczynko: dlatego,ze jak można wywnioskować z tonu wypowiedzi, jestes chamską i nosząca dupę wyzej niż głowę - oto cała tajemnica!

Gość gość
Nie noszę jak to określiłaś "wysoko głowy". Mam znajome, które są chamskie, wykorzystują innych, myślą tylko o sobie, a mają branie że.....

Gość gość
Dzięki, nie każdy jest gotowy na bycie z przychlastem wywalajacym starczy zad w necie, którego tego typu zachowania są normą, jeżeli tobie to odpowiada, to ok ale powinnaś zrozumieć inne kobiety,wg których takie zachowania mężczyzny przynoszą mu wstyd i skreślaja z kręgu znajomych. Na szczęście każdy nosi głowę na swoim poziomie, twój jest na poziomie jego zadka i dobrze, moze po to bys mogła go lizać na stojaco.