Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dominacja toaletowa

Polecane posty

Gość gość

Co o tym sądzicie drogie panie?

Gość gość
Jestem chętny zdominować jakiegoś jełopa i nasrać mu do gęby skoro tego chce:P

Gość gośćDrobnaBlond
Moj facet okolo rok temu wyskoczyl mi z takim tematem,bylam w szoku... raz na imprezie troszeczke sie upilam i gdy wrocilismy do domu najzwyczajniej w swiecie chcialo mi sie kupke:) no wiec ja na kibelek a moj facet ze NIE NIC Z TEGO.. i wzial mnie do sypialni,zarzucil na lozko reczniki szmaty i co popadnie i praktycznie posadzi mnie na siebie:) tzn on na olecach lezal a ja kucalam nad jego twarzą. Pamietam to dobrze mimo kilku drinkow ze czulam sie wyluzowana bo fajnie sie bawilismy,mowie mu ze nie wytrzymam i musze isc zrobic ee a on na to ze ok ale mam zrobic na niego... wiec ja na to ciekawe czy bedziesz taki madry jak ci naprawde nas/ram na twarz,on na to-no to zrob! Zrobilam.... bez jaj ale doslownie zlapal sie sam za nabrzmialego ptaka i tylko go ruszyl doslownie trzy sekundy i wystrzelil jak z armaty! Jeszcze takiego wytrysku nie widzialam. Bardzo go to podniecilo. Od tej pory raz dwa razy w miesiacu robie to i zaczelo mi sie to nawet podobac,czuje sie swietnie bo wiem ze zupelnie nic go co moje nie brzydzi:)

Gość gość
Up

Gość gość
Tak,jestem za. Oczywiscie jesli znajde odpowiedniego faceta bo zaden nie zgodzilby sie na to! Czy juz nie ma na tym swiecie mezczyzn ktorzy poza klasykiem chcieli by sprobowac czegos innego?:(

Gość gość
W d****h sie juz polskim facetom poprzewracalo. Dwoch na trzech to bi. Jeden na trzech to utajeni bi - w zyciu sie nie przyznaja a fantazjuja o ssaniu ptaka. Dwoch na pieciu nie ma erekcji bez patologicznych perwersji (zarcie gowna, dymianie stulatki lub dziecka czy trupa etc) a normalny zdrowy seks to dla nich ziemniak bez golonki. Straszne. I jak tu miec do polskiego faceta szacunek?

Gość gość
Wstyd troche ale lubiecpo prostu po swoim facecie wchodzic do ubikacji... jednym to smierdzi a innych podnieca. Raz nawet zrobilam sobie dobrze w wc:)

Gość gość
13:37- to bzykaj dalej jak kosciol przykazal przy zgaszonym swietle pod kolderką.Nie musisz zrec goowna nikt cie nie zmusza i nie namawia,choc powinienes sprobowac bo nie jest zle. Ps.golonka z ziemniakiem? Wtf!! Z bułką sie je i kapustką zapiekaną oraz musztarda tudzież chrzan. Widzisz jakie masz braki? Nawet kultowego Polskiego dania nie potrafisz zjesc jak nalezy,pewnie polewasz golonke sosem curry bo to takie zagraniczne i modne

Gość gość
Kuupa jest cool.ale laseczka musi moec ładny tyleczek. Wazna jest tez konsystencja kału,osobiscie preferuje pół miekką.

Gość gość
A ja kiedys specjalnie zakrecilem wode na zaworku by nie uzupelnial sie poziom w zbiorniku z muszli,bo moja panienka ma tak ze wieczorami lub w nocy robi koope,nasluchiwalem tylko kiedy pojdzie:) no i przychodzi do mnie i mowi ze woda nie dziala w spluczce a ja na to zeby sie nie przejmowala rano to naprawie. Gdy zasnela to pognalem do kuchni by walnac dwa spooore drinki co mnie jeszcze rozochocilo na moj „pierwszy raz” a nastepnie do lazienki:) wyciagnalem z muszli to co tam bylo a bylo i to sporo,wymazalem sie ile sie da a nastepnie zrobilem sobie dobrze spuszczajac sie na kawalek koopki,bylo mega:) po kilku mcach znow akcje z woda powtorzylem i znow i znow:) raz nawet i u kuzynki gdy nocowalem przez weekend wylapalem moment i zrobilem to samo:) zwalam na to ze cisnienie w rurach jest za duze pradopodobnie zawor odcina doplyw wody,kobietki łykają jak czaple ten bajer:)

Gość gośćLili
Ja natomiast musialam doslownie zaplacic facetowi zeby to na mnie zrobil:( chcialam a nie moglam znalezc mezczyzny chetnego na to. Wzial za to 180zl:( ale warto bylo,trzymalam w sloiku przed koleny tydzien,a gdy chcialam sie zrelaksowac to odkrecalam wieczko i heja nosek do srodka a drugą rączką sie pieściłam:) chyba znow powtorze bo facet byl przystojny i polecil sie na przyszlosc:)

Gość gość
Zmyślasz z tym słoikiem. Kupa podnieca tylko jak wyłazi z tyłka, i to ładnego zgrabnego tyłka. Wszelkie słoiki czy wybieranie z kibla to czyjeś wydumki. Zapamiętajcie, TYLKO PROSTO Z TYŁKA

Gość Man38
Chiałbym spróbować ale gdzie znaleźć chętną panią na to? Mam 38lat,pomóżcie proszę

Gość gośćLili
Gosc14:13 nie zmyślam bo w jakim celu? Nie sam moment wychodzenia mnie kręci a własnie zapach.Dlaczego podważasz moje zdanie i moje preferencje seksualne.

Gość gość
14:13 kolego nie moge sie zgodzic,mam podobnie ze podnieca mnie zapach bardziej jak sam moment wychodzenia z pupy.jednak zgadzam sie w 100 ze pupa musi byc piekna,czyli musze miec pewnosc i byc naocznym swiadkiem z czyjej pupki wychodzi.po prostu musi byc w moim typie,szczupla o jak by to nazwac o wrednej/dominujacej urodzie? Lubie ladne ale wredne i bezwzgledne kobiety

Gość gość
14:14 a nie stac cie na platne dominy?

Gość gość
Nie stać go, bo to 15-letni pryszczaty dzieciak:P Pamiętam takie opowiadania z gimnazjum:P

Gość gość
Ja tam wąchać nie lubię ale jak jestem podniecony, to czasem zdarza mi się zjeść. Chcę w tym miejscu rozwiać wszystkie wątpliwości odnośnie smaku kupy, otóż smak kupy nie jest wcale taki zły jak by się mogło wydawać, chodzi o to, że tak właściwie to kupa nie ma smaku. Jest to coś jak taka plastelina, coś co może i jest brzydkie i śmierdzi, ale nie ma smaku. Trzeba tylko przezwyciężyć psychiczny opór i spokojnie można zjeść, chociaż przyznaję, że to nie jest łatwe bo w świadomości zawsze będzie, że to kupa.

Gość gość
14:48 otóż ja wyczulem delikatnie slodki smak,fakt jest jak plastelina doslownie:) kleji sie do zębow i wcale nie latwo ja wyplukac z ust. Czasem jest rak ze mimo kąpieli i szorowania sie dokladnego (nawet rece szorowane szczotką!) to i tak czuc delikatnie przez caly dzien. Dlatego pozwalam sobie na zabawy tylko gdy na nastepny dzien nie musze isc do pracy:)

Gość gość
Męska kupa jest obżydliwa:(

Gość gość
Jednych kreci smak innych zapach a innych sam moment wychodzenia ze zwieracza. Ja akurat lubie wszystko.

Gość Gabryskakrzyska
Bzdury piszecie! Jestem mężatką 10lat i kiedys dawno temu ktos podeslal mi filmik o scat,malo nie zwymiotowalam. Po pewnym czasie sceny ktore widzialam zaczely mnie doslownie przesladowac i na kazdym kroku i stalo sie raz ze podczas sexu z bylym mężem przypomnialo mi sie znow,dostalam takiego orgazmu ze ciezko opisac. Po jakims czasie postanowilam z facetem swoim o tym porozmawiac,wpadl w furie doslownie. Lecz nie moglam odpuscic sprobowania tego jak to jest i poznalam kogos w internecie. Moj mąż dorwal historie mojej poczty no i na tym byl koniec.Idiota w sadzie pokazal wydrukowane kopieckonwersacji miedzy mna a tym poznanym gosciem myslalam ze sie spale ze wstydu. Rozwod byl a poznany gosc zostal moim nowym facetem:) kreci mnie gdy facet mnie dominuje i doslownie s/ra na mnie,kaze mi sie tym bawic,lizac,wąchać,doslownie wszystko.za nieposluszenstwo kara mnie. To jest to co widocznie drzemalo we mnie przez tyle lat.Teraz jest mi dobrze i czuje sie spelniona w zyciu erotycznym

Gość gość
W sądzie nie ma się czego wstydzić bo najwięcej amatorów scatu jest wśród ludzi, których nikt by o to nie podejrzewał, zwłaszcza prawników, lekarzy, księży. Jednak najwięcej scatowców jest wśród mundurowych, znałam kilku żołnierzy i policjantów i tylko jeden był na nie.:P

Gość gość
Hahaha rozbolał mnie brzuch ze śmiechu:D

Gość CosDoBicia
ja chętnie poznam hm taka Kobietę , Dziewczynę ;) ssejssek @ o2. pl

Gość CosDoBicia
próbowałem już z kumplami spod celi i było zajefajnie

Gość Dawid

24 lata Poznam Panią chętna będę jej toaletą pisac gg 67073627 lub dawidgrzyb311 @ gmail com

Gość on kupsko zjadł

fuuu ludzie no co wy??