Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet oslabl po lodzie

Polecane posty

Gość gość

Ej mam pytanie czy ktoś tak miał ? Robiłam mu loda wszystko ok i jak doszedł to osłabiło to strasznie i mówił że mu ręce zdretwialy i nogi i dopiero mu przeszło jakoś z 10 minut po ... pierwszy raz się z takim czymś spotkałam on też mówi że tak nie miał ...

Gość gość
Widocznie dobrze robisz loda a inni tez Tak mieli?

Gość gość
Jak pisałam pierwszy raz mi się to zdarzyło ... trochę się wystraszyłam ze mi zejdzie :) nie no nie wiem co o tym myśleć

Gość gość
po ile macie lat?

Gość gość
Ja 24 on 29

Gość gość
Megalodzik był, ciągniesz jak odkurzacz przemysłowy

Gość gość
No Ale sądzisz że to normalne nie wiem zdarza się ?'bo teraz trochę go oszczędzam żeby mu się co nie stało

Gość kr9
To oznacza że był wniebowzięty :) Na pewno nie odmówi powtórki.

Gość gość
No to go dzisiaj dopadne :) mam nadzieję że nie zejdzie ;) hAha

Gość Puchacz Rolny
Dwa albo trzy razy w życiu miałem coś podobnego... mroczki przed oczami i poczucie, że za chwilę mogę zemdleć :classic_cool:

Gość gość
O to jak miałeś Tak to powiedz czy mam się czym martwić czy faktycznie to jest super orgazm czy coś takiego ;) ?

Gość kr9
Też tak miewam że jak żona mi zrobi dobrego lodzika, to przez kilka minut jestem jak sparaliżowany. Bywa tak zwłaszcza gdy leżę na plecach a ona działa do końca.

Gość kr9
Jak Twój tak ma to znaczy że spotkało go coś cudownego... i nie martw się, nie zrobisz mu tym krzywdy, jest po prostu szczęśliwy.

Gość gość
Tez bym oslabl jakbys moje 14cm dotknela ta smierdzonca japa

Gość gość
Normalne facet może mieć podobnie jak kobieta kilka typów orgazmu dostał orgazmu psychicznego i fizycznego w jednej chwili. Z tego wynika że jesteś bardzo dobra i facet ma szczęście

Gość gość
Faceci różnie reagują. Ja np. miałem coś takiego, i to parę razy z różnymi partnerkami, że po zrobionym lodzie z finałem odlatywałem do tego stopnia, że... zasypiałem ;-) Oj, nie bardzo im się to podobało, obrażały się i zarzucały mi, że nie doceniam ich starań i wysiłków. A tymczasem wynikało to po prostu z męskiej fizjologii - po wytrysku i orgazmie mózg wysyła sygnał wywołujący napływ oksytocyny i dopaminy, które działają podobnie jak niektóre narkotyki, powodując uczucie odrętwienia i wywołując falę senności. Co ciekawe, nie zdarza mi się nic takiego podczas "zwykłego" seksu, kiedy po wytrysku nie mam jakiegoś szczególnego odczucia nagłej senności. W trakcie loda facet nic nie musi robić, w pełni pozwalając na działanie partnerce, podczas gdy on w tym czasie odpręża się i wyluzowuje, co w połączeniu z wymienionymi wcześniej hormonami może spowodować taką reakcję jaka mi się zdarzyła. A przy stosunku dopochwowym to mężczyzna jest zdecydowanie bardziej aktywną stroną i podczas akcji raczej nie może sobie pozwolić na odprężenie się, więc i senności nie odczuwa ;-)