Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taka postawa jest godna podziwu?

Polecane posty

Gość gość

Moja bliska znajoma jest sama, bo jak twierdzi nie ma czasu na randki. Pracuje na pełny etat, po pracy opiekuje się sparaliżowaną matką, prowadzi dom. Czy fakt, że opiekę nad matką dała wyżej niż swoje pragnienia jest postawą godną podziwu?

Gość gość
Tak jej sie ulozylo i czuje sie w obowiazku. Nie ma tu wyboru, tylko koniecznosc.

Gość gość
Nie.

Gość gość
Tutaj postawa matki jest niefajna, nie powinna corce pozwolic na takie poswiecenie,

Gość gość
To jest przede wszystkim głupie myślenie. Są od tego odpowiednie ośrodki. Mam taka znajoma która ma niepełnosprawną matkę. Matka i tak siedzi i tempo ogląda telewizor i tak. Mogłaby to robić w jakimś ośrodku. Ale ta koleżanka wolała zmarnować sobie życie a nie wiem czy jakoś lepiej się zaopiekowala ta matka.

Gość gość
takie ośrodki to koszt rzędu 3-4 tys miesięcznie. mało kogo stać

Gość gość
Nie, nie jest godna podziwu. Wszystko się kończy, życie schorowanej matki, praca, po której ląduje się na emeryturze i co wówczas? Co zostanie z tej postawy? Dla mnie to brak długofalowego planowania życia, ot liczy się jutro, co będzie później? Płacz w samotności, ze nie ma się kim zająć, a jej pracę wykonują inni?

Gość gość
może ona nikogo nie chce jakby ktoś jej wpadł w oko to napewno by pogodziła matkę i faceta

Gość zagubieni nie widzą
gość wczoraj taka kobieta to skarb, tylko mało kto to widzi

Gość gość
widocznie nie widzi potrzeby szukania na sile jakiegos faceta.Mysle ze do tej pory sie w nikim nie zakochala, a umawianie sie na randki z przypadkowymi gostkami zeby koniecznie sobie kogos znalezc jej nie interesuja.W koncu milosc i sraczka przychodza znienacka, brzydkie powiedzenie ale prawdziwe-nieraz kobiety majace silna potrzebe zwiazku sa same a urodzona singielka nagle wychodzi za maz zaskakujac wszystkich

Szybka oferta finansowania Jestem gotów pomóc W celu realizacji twoich projektów, funduszy biznesu, finansowanie studiów, zakup nieruchomości lub zmiana Twój samochód, zakup urządzeń ...., ciesz się wzorami pożyczki dostosowane do wszystkich Twoich potrzeb. Skorzystaj z naszej wiedzy rzetelny i szybki. Dla wszelkich informacji po prostu spraw sobie trud skontaktuj się z nami bezpośrednio. Aby uzyskać więcej informacji, możesz się ze mną skontaktować (Christcorinn @gmail.com)