Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie mialam normalnego orgazmu...

Polecane posty

Gość gość

Mam 30 lat i nigdy... Tylko lechtaczkowy.... Czemu tak jest? Cos powinnam wiedxiec? Ktoras tez tak ma/miala?

Gość gość
A jaki miałaś, nienormalny?

Gość gość
A często się masturbowałaś? bo być może są to negatywne skutki nawyku i przyzwyczajeń masturbacyjnych. Ja też zazwyczaj podczas seksu aby mieć orgazm muszę wspomagać się i stymulować łechtaczkę dłonią.

Gość gość
Wlasnie nie.... Generalnie bledne kolo bo ja mialam bardzo male potrzeby, bo niewiele przyjemnosci mialam ze stosunku..

Gość gość
jeśli nie miałaś to skąd wiesz jak wygląda "normalny orgazm"? I skąd wiesz że nie miałaś?

Gość gość
Sadze ze bym go nie przeoczyla ;-) jak sie kochamy no nie powiem ze nie czuje nic, ale d**y nie urywa. Orgazm mam tylko lechtaczkowy, przy pieszczeniu reka

Gość gość
Bardzo mało kobiet ma tzw pochwowy

Gość gość
Tu autorka. Niby to wiem ze malo kobiet go ma.. Czy wiele trace? Czy tamten orgazm jest lepszy od lechtaczkowego? cielawe ile kobiet udaje..

Gość gość
Myślę ze to wina tego z kim sie bzykalas

Gość gość
Autorko a ja mysle ze to nie jest tak, ze mało kobiet ma orgazm przy stosunku tylko malo kobiet potrafi tak na 100% zatracić sie w czasie seksu. Ja z pierwszym chlopakiem tez "mało" czułam. Z drugim i obecnym mężem to kosmos. A członki wielkością porównywalne więc to nie o długość chodziło. Z reszta ja tez "nieduża" jestem. W czasie seksu "wyłączam" sie, tylko czuje. Wg mnie orgazm pochwowy jest duuuzo bardziej sarysfakcjonujacy niz lechtaczkowy. Ten drugi dla mnie to bardziej laskotki sa.

Gość gość
Oragazm łechtaczkowy jest jak najbardziej normalny, nie każda kobieta szczytuje tylko pod wpływem penetracji. Większość potrzebuje stymukacji łechtaczki. Od dawna się ich nie rozróżnia, orgazm to orgazm. Możecie próbować różnych technik albo po lub przed stosunkiem niech facet wypieści Cię tak żebyś też miała przyjemność

Gość gość
Bo orgazm siedzi w glowie