Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem jakiej jestem orientacji seksualnej

Polecane posty

Gość gość

Jestem dziewczyną, mam 17 lat. Od jakiegoś czasu nurtuje mnie temat mojej orientacji seksualnej. Zacznę od tego, że będąc nawet w podstawówce, wypatrywałam sobie chłopaków i ich obserwowałam, bo wizualnie bardzo mi się podobali. Pisałam nawet opowiadania o tym, że ich poznaję i razem żyjemy długo i szczęśliwie. Do tej pory nic się nie zmieniło, faceci wizualnie bardzo mnie pociągają. Tylko w ich obecności czuję motylki w brzuchu, miękną mi nogi i tego typu przyjemne, romantyczne doznania ;) Jeśli chodzi o seks z chłopakami, to zapewne byłby on przyjemny pod względem bliskości z partnerem, całowania, przytulania, miziania, szeptania do ucha, dotykania i na pewno byłoby to coś niezapomnianego, a potem latałabym cała w skowronkach. Tylko jest jeden problem, nie wiem czy byłabym w stanie się tym podniecić (nie wiem, bo jestem dziewicą rzecz jasna) Co do dziewczyn. Nie doświadczam w ich obecności żadnych motylków w brzuchu, przyjemności z jakiegoś przypadkowego dotyku (np. siedząc obok siebie), wizualnie podobają mi się, ale tylko w kontekście "chciałabym tak wyglądać". Przesłodzone i piskliwe laski działają mi na nerwy. Seksu i całowania się z dziewczyną też sobie nie wyobrażam, bo nie czerpałabym z niego żadnej innej przyjemności, niż tylko seksualna. I to jest właśnie mój problem. Nie pociąga mnie ciało kobiet, w takim kontekście, że chciałabym go dotykać, całować, a mężczyzn wręcz odwrotnie. Tylko jedno z nich potrafi mnie podniecić, a drugie już mniej. Co o tym sądzicie?

Gość gość
Mam podobnie. Niedawno zauważyłam, że chyba podobają mi się kobiety. Nie wiem co o tym myśleć.

Gość gość
kobity ogólnie som ładne wiec nic dziwnego że ci sie podobajo

Gość gość
Ale ja mam rodzinę i sama jestem w szoku.

Gość gość
Wizualnie podobają Ci się kobiety i mężczyźni ale to mężczyźni wpływają na twoje doznania, podniecenie itd sama sobie odpowiedziałas ;)

Gość gość
Ale seksualność, a to że "podobają mi się dziewczyny" to zupełnie inna sprawa. Nie podobają mi się, a już na pewno nie w takim kontekście jak mężczyźni, ale mnie podniecają, tylko tyle

Gość gość
Jest zupełnie odwrotnie :D Wizualnie podobają mi się tylko mężczyźni i to oni wpływają na moje doznania romantyczne i po części seksualne, ale kobiety potrafią mnie podniecić, bez innych rodzajów przyjemności, tak jak już napisałam zresztą

Gość gość
Wyliż psitę koleżance i od razu będziesz wiedziała czy Ci smakuje i masz dzikie skurcze :-)