Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MirekFajfus obrazil czlowieka blagajecego o ubrania

Polecane posty

Gość gość

„BLAGAM TYLKO O CIEPLE UBRANIA I ZYWNOSC” jest caly artykul w necie o czlowieku w katastroficznej sytuacji.Ten suk insyn wyzwal tego biednego czlowieka. Posluchaj mnie uwaznie ty padalcu ze szczurzym ryjem,chcialbym cie spotkac na swojej drodze w realu face to face, najlepiej z dziewczną... byla by naocznym swiadkiem jak jedziesz mi z gałą bez zębow ktore najpierw bys stracil, na koniec bym cie zatlukl az bys wyzionąl ducha.

Gość gość
Daj link

Gość gość
dzieki

Gość MirekFajfus
a czytałaś że ten debil ma długi u komornika ? z resztą w dobie badań prenetalnych ciąże zagrożone urodzeniem ułomnego powinny być zakazane bo potem tylko problemy z takimi uposledzeńcami :P

Gość gość
Fajfusie obys snobistyczna k****o zdechl w meczarniach. Zarty zartami,wolnosc slowa wolnoscią ale jesli chcesz sie pastwic nad kims kto tonie to jestes sadystycznym dewiantem,powinno sie zywcem zakopowyac takie scier wo jak ty nastepnie po 3latach wykopac kosci zmielić na popiol i dodawac twoim starym do potraw zamiast wegety,bo skoro zrobili takie aspoleczne goowno to niech je sobie teraz zeżrą

Gość gość
Ty dlugow nie masz psie bo siedzisz na garnuszku rodzicow. Twoja frustracja musi miec podloze sexualne z czasow dziecinstwa.Pytanie tylko kto to byl bo wychodza mi w kartach tylko dwie osoby czyli twoja mama lub tata

Gość gość
Ale ten proszący to znany oszust.