Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle from Costa Calma

Nigdy nie dałem złamanego grosza na fundację WOŚP.

Polecane posty

Gość cOOle from Costa Calma

O chore dzieci, w polskich szpitalach, ma dbać państwo a nie jakieś owsiki!

Gość gość
Owsiak i jego rodzina, czyli żona, córki, zięć mają 3 wielkie domy, a sam Owsiak z żoną apartament, połączony z dwóch,za który zapłacił milion gotówką. Jeździ najnowszym modelem terenówki, wszyscy oni żerują na zbieraninie dzieciakow, z tego żyje ich kilka firm, a jakie nazwy np.Mrówka cala, Złoty melon, Mrówka mała czy jakieś tam 2 nowe, ho kreatywna księgowość tam kwitnie. Nie pozwie P.Jakiego, bo przegrał z blogerem Matka Kurka o finanse, przekręty etc. Wylansował siebie i znalazł komnaty Alibaby , wlasnie zlotego melona dla swojej prywatnej fundacji, bo Wielka Orkiestra to jego prywatna fundacja. Owsiak to typowy oszust, kombinator i wyjątkowy cham !!!! Obrzydliwa upadła moralnie bestia !!!! czas najwyższy publicznie rozliczyć tego cwaniaka. Na stronach internetowych ujawnia tylko to co chce ujawnić. Jeśli jest uczciwy to niech zgodzi się na publiczne (transparentne) rozliczenie wszystkich faktur, rachunków itp. oraz wszystkich zbiórek - z dokładnymi datami dokonywanych wszelkich rozliczeń. Jeżeli tego nie zrobi to przyzna, że jest oszustem !!!!! Kiedyś za orkiestrą byłem całym sercem, a teraz wszystkim odradzam jakichkolwiek kontaktów z nią i przestrzegam przed dawanie nawet grosza, bo to jest udziałem w oszustwie !!!!!

Gość gość
Jesteś wyjątkowym sk******ysynem gnoju !!!Będziesz teraz tumanie sam ze sobą się podniecał debilu?!!!!!!!!!!?

Gość gość
Do 20:19 popieram twoją wypowiedz,

Gość gość
Najpierw niech go rozlicza z tych 2 pałaców, ktore kupil za 15 milinow zlotych. Złoty Melon to tylko przykrywka , zeby wyciagac kase z fundacji.

Gość gość
Ja tak samo. Wole dawac na zwierzeta.

Gość gość
j.w gość z 20:28 wole i daję.

Gość gość
A kto wam zabrania założyć własną fundację i zbierać dziesiątki milionów złotych? I co was tak boli? Że nie robi tego charytatywnie? A kiedy miałby zarabiać na życie, skoro wszystko się kręci wokół WOŚP i Przystanku Woodstock?

Gość gość
Czy Pan Tadeusz R. rozliczył się z datków na ratowanie stoczni? Kasa z państwa płynie...

Gość gość
charytatywnie to on nic nie robi. ciekawe ile milionow wywiozl juz na anonimowe konta w szwajacarii

Gość gość
Sk@#!#syny pisowskie s****wa Zazdrosniki i nieudaczniki życiowe W potrzebie nie używać sprzętu WOŚP!

gość 20.15. Popieram cię w całości bo miałem tak samo. Kiedyś całym sercem popierałem akcję. Moje dzieci zbierały kasę, ja się udzielałem. Owsiak był dla mnie kimś. Teraz jest zwykłym gnojem.

Gość gość
Do 20:05 to pamietaj jak ci dzieciak zachoruje to nie wyrażaj zgode na leczenie go aparatami które zostały zakupione z WOŚP.

Gość gość
Człowiek uczciwy nie boi się kontroli, a jeżeli jej unika, to znaczy że ma coś do ukrycia, a jeżeli ma coś do ukrycia, to znaczy, że nie jest uczciwy! Facet robi na tym kasę i znalazł sobie wygodny parasol ochronny - pomoc dzieciom. Nikt nie śmie go tknąć.

paniętacie akcję PO przed wyborami- schowaj babci dowód? Kto to sponsorował? Dzieci marzły i zbierały kasę na sprzęt dla szpitali. Gdzie ta kasa poszła? To co jest kupowane dla szpitali, to kupowane z resztek zebranej kasy. Jak ktoś chce niech daje. Jeśli ktoś pisze żeby PiSowcy nieleczyli się za pomocą sprzętu od owsiaka, to zapytam ile ten owsiak dał swojej kasy?. Poza tym Platfusy powinny się leszyć za pomocą tych bilbordów ze showanym babci dowodem. Mam nadzieję że ktoś tego przekręta rozliczy.

Gość gość
mam gdzieś opinię hołoty, która czepia się wszystkiego i wszystkich. Szkoda, że WOŚP nie zbiera na flaszkę dla pijaków, ale na to nie liczcie. Jak was stać na prywatne usługi medyczne i wizyty u specjalisty po 300 zł polskich każda, psioczcie dalej i zakładajcie konta w szwajcarskich bankach, żeby było za co się leczyć za granicą. Za te g*******e składki odprowadzane na NFZ można papier toaletowy kupić do szpitala, ale nie nowoczesny sprzęt ratujący życie

Gość gość
ma dbać państwo? Tak dba, że ani się leczyć ani porządnego pogrzebu nie zrobisz za bida kasę, która się należy każdemu żebrakowi. Bogaty dobrze się ubezpieczy, więc będzie go stać na odpowiedni standard leczenia i fajny pogrzeb

Gość gość
Frajerzy myślą, ze Owsiak jak każdy zaczął „działalność charytatywna”, ale tak nie było. To sztuczna postać wykreowana przez komunistów, żeby Państwo nie musiało dodatkowo kupować sprzętu, tylko sponsorowali je naiwni Polacy ze swojej kieszeni, które napychają przy okazji kieszenie Owsiaka i każdej nawet najmniej rozchwytywanej gwiazdki. Owsik jako człowiek pochodzący od komunistów w postkomunie dostał od razu zaplecze medialne, przy okazji deprawowała młodzież i udziela się za jedyna słuszna opozycja w Polsce. No i ten przegrany proces z Matka Kurka tez dobrze o nim nie świadczy.

Gość gość
każdy każdego oszukuje i okrada, jak tylko może. Byle d/u/p/e/k tego nie potrafi, stąd ten hejt. Ludzie są głupi, naiwni, więc wierzą w różne pierdoły, afera z Amber Gold tylko potwierdza ilu daje się nabrać, dają sobie wciskać ciemnotę i wspiera różne pseudofundacje. Dawno temu podejrzany facet z Kanady kandydował w Polsce na prezydenta, naopowiadał bajek i przeszedł do 2 tury. Głupi ludzie mu wierzyli, głosowali. Miał rozdawać pieniądze, podnieść emerytom, cuda wianki. Polacy lubią dać się oszukiwać, oddadzą głos i ostatni grosz na jakiegoś oszusta i tyle

Gość gość
22:54 w punkt!!! co raz więcej osób widzi że WOŚP to wielka ściema, ale mało osób wie, że Owsik to jest wytwór komunistycznych służb, synalek wysoko postawionego pułkownika MO/SB, szyfranta. Miał służyć za wentyl bezpieczeństwa dla zbuntowanej młodzieży, wkurzonej na system po stanie wojennym, a potem po zmianach ustrojowych, po których miała być druga Ameryka, a wyszło dziadostwo. Służby miały prześwietlonych Solidaruchów i kler przez agenture na wylot, ale nie mieli swojej wtyki wśród młodzieży oraz rolników, dla tych pierwszych wymyślili właśnie Owsika, a dla drugich Leppera, z tym że Lepper to był prosty chłopek i jak poczuł się za mocny to zaczął grać w swoją gre, więc go uciszyli, a Owsik jako resortowe dziecko realizuje założony plan, wiec pajacuje dalej.

Gość gość
O co chodzi tym pisowcom? Wszystkie powielane tu bzdury to kłamstwa, w najlepszym wypadku domysły z doopska. Co to za jakiś dziwny gatunek człowieka, co tak zacięcie pluje jadem gdy coś nie jest spod prawicowych sztandarow? I ile te ludki energii marnują na wymyślanie klamstw, insynuacji, wymysłów..straszne.

Gość gość
Taki pan z 23.32. Wysmażył długiego posta pełnego informacji, co do których nie ma choćby cienia dowodu. Ba, nie ma nawet żadnych poszlak. Jest tylko jego nieskrępowana przyzwoitością fantazja, którą wciska ludziom jako najoczywistszą oczywistość. I co taki człowiek musi mieć w głowie?

Gość gość
Aha, nie ma cienia dowodu? Czyli ojciec Owsika nie był pułkownikiem Milicji? Mimo że nawet na wiki to jest napisane? Owsik nigdy nie miał spółek Ćwierć Mrówki, Złory Melon, Mrówka Cała? To wszystko są wymysły z doopy? Kurfa, jakim to trzeba być zaślepionym psychofanem Owsika, żeby nie widzieć takich oczywistości.

Gość gość
Tak czy siak pluje na WOSP niedam im ani grosza ,chodzby nawet byl uczciwy to skad ma pieniadze na swoje domy wille itd itp .....?

Gość gość
Mi nawet nie chodzi, że ze 100 bańiek dziobnie sobie bańke, bo w skali jakiej NIBY jest liczona zbiórka (to niby jest celowe z dużej, bo cholera wie jaka tam pralnia lewej kasy odchodzi i cholera wie ile tak naprawdę przytula Owsik), to pryszcz, a jednak całe przedsięwzięcie sporo wymaga zaangażowania. Rozwala mnie, że to kolejna wtyka i kolejny biznes PRL-owego układu. A jak ktoś wyśmiewa teorie o jakichś układach itp. i na siłę broni Owsika, to cóż, ja tej retoryki nie zmienie, ale jak ktoś jest na tyle naiwny, że wierzy że te wszystko jest pozbawione jakichś brudnych gierek i rozgrywek to gratuluje naiwności. Ktoś kiedyś powiedział, że jakby opinia dowiedziała się jak naprawdę robione są parówki i pasztety, to ich konsumpcja spadłaby do zera, tak samo jest ze wszystkimi zakulisowymi rozgrywkami ludzi na styku służb, polityki, mediów i biznesu.

Gość gość
A kto ogólnie jest uczciwy, oto jest pytanie. Chyba jakiś niedorozwinięty. Od małego słyszysz, że przepisy są po to, żeby łamać, prawo i ustawy, po to, żeby obejść. Prawnik doradzi, jak wybrnąć z kłopotów. Bogatemu doradzi, a biedny pójdzie siedzieć jak bułkę ukradnie, albo oszuka skarbówkę niechcący za 5 zł. Kombinują jak się da, deweloperzy przy sprzedaży mieszkań przykładowo, a głupi zawsze się znajdzie. Wszystko u nas ma ceny powyżej wartości, żeby się niektórzy mogli wzbogacić, a to dziwnym trafem nikogo nie mierzi, tylko na 1 człowieka się uparli. Dlaczego nie na przykład na biura podróży "Aborcja", które organizują fajne wycieczki dla kobiet do Czech, na Słowację i nie tylko? Dzięki ogromnemu zapotrzebowaniu na te wycieczki ta branża turystyczna ma się równie dobrze jak pan, na którego wszyscy się uwzięli. Biznes to biznes, nieważne jaki, byle była kasa ☺

Gość gość
gość wczoraj Do 20:05 to pamietaj jak ci dzieciak zachoruje to nie wyrażaj zgode na leczenie go aparatami które zostały zakupione z WOŚP. xx A każdy z PO, nowoczesnej i KODu niech zrezygnuje z +500 bo to w końcu rząd PiSu wprowadził, a skoro ktoś nie głosował na PIS to nie powinien mieć prawa do +500 TAK TO POWINNO BYĆ WEDLE TWOJEJ "LOGIKI"

Gość gość
Po pierwsze 500+ wypłacane są z podatków moich również a na WOŚP idzie z dobrowolnych składek więc widzisz różnice,

Gość gość
Wystarczy bez przerwy oskarżać, nie ważne jak i o co, a coś się przyklei. O to chodzi, przecież kto nie z nami ten wróg i trzeba go niszczyć. To cała filozofia tego typu ludzi.