Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

jest tu ktoś z miasta ? wy miastowi jesteście gorsi od ludzi ze wsi dowód

Polecane posty

te sprzęty są wiele razy więcej warte niż wasze śmieszne mieszkanko w mieście :D Nowoczesne Rolnictwo na świecie - YouTube Film dla zapytania nowoczesne rolnictwo youtube ▶ 5:21 https://www.youtube.com/watch?v=S4gIvkLJmdw 8 sty 2017 - Przesłany przez: maszynowe videos NOWOCZESNE TECHNOLOGIE W CHOWIE BYDŁA MLECZNEGO cz. 1 Wygodna uwięziówka ...

;o

Gość gość
Fuuu..znowu wsiok przylazł i zawaliło gnojowicą X_X jesteście gorsi od zwierząt,one przynajmniej się myją,wy tępe brudasy :)

Gość gość
powiedział kałbuc, wsiowy głupek, który na widok tramwaju czy ruchomych schodów staje z rozdziawioną gębą i kwiczy z dziecięcego zachwytu

21:10 ja na widok tramwaju ani ruchomych schodów nie rozdziawiam gęby bo setki razy schodami ruchomymi od wielu lat w galeriach jeżdżę a tramwaje widze od małego dziecka jadąc do zapyziałego wrocławia ba nawet tramwajem jechałem kilka razy we wrocławiu kolejką górską w górach też jeździłem ...

dowód że nie rozdziawiam (przygłupy to są w miastach nie na wsiach) gęby na widok tramwaju który jest dla mnie zupełnie normalny bo do Wrocławia od dziecka jeżdżę ps ty na taki widok rozdziawiasz gębę przygłupie spójrz :D https://www.youtube.com/watch?v=8zqU_J3VQYc&t=302s

i co miastowy przygłupie :D