Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Przez sexmasterke nie żyje moja rybka! :(

Polecane posty

Gość gość

Sexmasterka zabiła rybkę moja wejdź na pomagam.pl/sexmasterka wspomóż możesz też udostępnić Kochałem ja, chociaż nie mogłem jej dotknąć. Żyła pod wodą, ale bardzo ją kochałem! Nigdy nie była na lądzie i nigdy nie widziała nieba, nie wiedziała co to chmura. Gdybym mógł cofnąć czas wpuściłbym ja do morza bo nie mogłem patrzeć jak umiera w akwarium. Pawełku, rodzynko tak bardzo za tobą tęsknie. :( W sobotę wyszliśmy coś zjeść i ktoś wybrał sushi, ja wziąłem zupę. Nie mogłem patrzeć jak moi przyjaciele jedli twoich przyjaciół. Pawełku, rodzynko gdyby cię znali tak jak ja też by cię pokochali.. tak bardzo za nim tęsknie! Nigdy nie zapomnę nawet sekundy spędzonej z Tobą pomimo że odszedłeś dla mnie nie jesteś martwy.. słyszałem o morskim koniku imieniem Krystian niezłe z niego ciacho może go znajdziesz i będziecie mieli dzieci to by było trochę szalone! Gdyby Pawełek rodzynka znalazł miłość w morzu to by oznaczało że jest mu lepiej tam niż tutaj ze mną , ale tak strasznie za nim tęsknie. Tak na wstępie. Winna śmierci Pawełka jest sexmasterka gdy mój kot Józek usłyszał piosenkę poka sowę zaczął się dziwnie zachowywać, ale gdy usłyszał to nie wytrzymał .. zjadł Pawełka i wyskoczył przez okno z siódmego piętra i nie spadł na cztery łapy ta strata tak bardzo boli.. pomożesz? :( pomagam.pl/sexmasterka wejdź i wspomóż możesz też udostępnić:( dziękuję!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować