Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana małgorzata

relacje damsko męskie i różnica w związku

Polecane posty

Gość zakochana małgorzata

Witam Was kochani.. pisze tutaj bo obcemu najlepiej się zwierzyć, mam problem. pisze z pewnym chłopakiem na którym mi bardzo zależy, ale niestety on jest związany z kobieta dużo młodsza od siebie on ma 37 a ona 22. ja mam 30..piszemy na stopie przyjacielskiej, chociaz on może sie domyslać że ja coś do niego czuje, chociaż może i on coś do mnie czuje no nie wiem.. mężczyzna ten wyżala mi się że nie poznał rodziny dziewczyny bo dzieli ich duża różnica wieku 15 LAT !!!!, wigilii i świąt nie spędzili razem. Ona pojechała do swoich rodziców on do swoich.. pojechali na sylwestra na spontanie z jego i jej znajomymi do kołobrzegu przywitać nowy rok z tym że ta dziewczyna przed 23 go zostawiła i poleciała do siostry ze swoją koleżanką która mieszka w kołobrzegu.. a jego zostawiłą ze znajomymi oczywiście jego..napisał mi że nie wie czy ją kocha, że chyba nie ale potrzebuje jeszcze trochę czasu żeby sie przekonać.. i że boi się zostać sam.. mi proponował kawę i to jak najszybciej ! ale nie wiem czy na stopie przyjacielskiej czy może będzie z tego coś więcej. i ja nie wiem co mam teraz robić bo on ma dziewczynę nie lubie się tak pchać na trzeciego, wolałabym żeby uregulował związek z tą młodszą kobietą i napisałam mu żeby się zastanowił czego chcę.. no i cisza była przez 3 dni a dzisiaj życzył mi udanego dnia więc odp że wzajemnie ale już o nic nie pytałam, nie chcę mu się narzucać to on jest mężczyzną i uważam że powinien napisać coś więcej jak mu zależy.. prosze o poradę, nie hejtujcie po prostu napiszcie jak Waszym zdaniem to wygląda, czy związek z dziewczyną o 15 lat młodsza ma sens? Uważam że ma jak ludziom na sobie zależy ale nie w przypadku kiedy dziewczyna zostawia swoją " miłość" na wigilię, święta, sylwestra. dodam że on nie zna jej rodziców a ona jego, a są ze sobą już 2 lata i on pisze że już go to zaczyna wkurzać. ale mi ulżyło..

Gość gość
Myślę, że w tej sytuacji gdy tak Ci na nim zależy, to właśnie Ty powinnaś być stroną z większą inicjatywą, a nie tylko biernie czekać na jakieś zdecydowane kroki z jego strony. Myśląc stereotypowo, że to on jest mężczyzną i powinien pierwszy coś zrobić, możesz nigdy się nie doczekać. Po prostu wykorzystaj swoją szansę. Widzisz przecież, że jego związek z tą 22.latką chwieje się w posadach, bo ona jest jeszcze niedojrzała do poważnego związku, czym wybitnie się wykazała zostawiając go samego przez święta i sylwestra, bo wolała być w tym czasie z kimś innym, niż z nim, a to przecież on powinien być dla niej najważniejszy w każdej sytuacji. Na tym przecież polega prawdziwy dojrzały związek dwojga ludzi.

Gość zakochana Małgorzata
wyraźnie dał.mi do.zrozumienia że chce dac jej szansę jeszcze że musi spr czy coś z tego będzie.. czy ja jeszcze kocha..

do gość dziękuję za odpowiedź. tez uwazam że jak się kogoś kocha to powinno sie z nim być w święta i w nowy rok..szkoda mi go. boję się że zrozumie i zakończy związek z.ta młoda dziewczyna jak już będzie za późno..

Gość gość
Ale że co? Możesz nie wpieprzac brudnymi buciorami do czyjegoś życia?!

nie wpieprzam się z buciorami do czyjegoś życia...nie namawiam go żeby zostawił ta mloda dziewczyme. pisze z nim ale.do niczego złego nie namawiam.

Gość gość
Czekaj aż się samo rozwiąże.

Gość gość
Małgorzata scieła włosy ma je za ucho krecone i nosi grube czarne okulary. Postarzalo ją to

Gość gość
Małgochna ty zejdz na ziemie i nie traktuj pacjentek jak rywalek ;P

ja nie wtrącam się. ten mężczyzną tylko że mną pisze o problemach

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on myśli, co czuje, dlaczego tak się zachowuje oraz czy będziecie razem, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl