Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sytuacja przy posiłku. Komentarz znawcy.

Polecane posty

Gość gość

Przyszłam do faceta z którym się spotykam. Miał w domu leczo i podgrzaliśmy je i rozłożyliśmy talerze, każdy zaczyna jeść i ja jem łyżką a on z dezaprobatą "Twój mąż będzie miał ciężko...Leczo się je widelcem" I to nie były żarty on naprawdę chciał mnie zjechać, że jestem niedouczona w kwestii kuchni. Ja mu mówię, że to jest w większości zupa, serio nie wiedziałąm ,ze widelcem ;/. Nawet jesli popełniłam błąd to i tak uważam, że sposób w jaki mi to powiedział by okropny. Potem sobie wygooglowałam, że w tej zupie macza się bułkę a resztę je widelcem. Będę od tej pory widzieć, ale to jak poniżona się poczułam tez nie zapomnę. I wiem tez skąd on to wie, bo był jakiś czas w Budapesztu, nie sądzę, że on jest wykwalifikowany we wszystkich kuchniach świata. Gdyby nie był w Budapeszcie pewnie tez by tego nie wiedział. Przesadzam z reakcją czy nie?

Gość gość
*był jakiś czas w Budapeszcie

Gość gość
Każdy je czym chce gdy jest w domu. Śmieszą mnie tacy pseudo ą ę. Chyba że powiedział to w żartach a ty wyolbrzymiasz

Gość gość
Bardzo nie lubię gdy ludzie czepiają się takich drobnostek w sposób niegrzeczny zamiast (jeśli już muszą coś powiedzieć) wytłumaczyć sympatycznie, aby nikt się nie poczuł źle.

Gość gość
Same słowa może nie był okropne, ale to był krytyczny, zimny ton, jakby mi chciał dopiec. Bo gdyby to było w żartach nie przejęłabym się. Naprawdę potrafię odróżnić żarty od czegoś innego.

Gość gość
Oj, chyba masz niskie poczucie własnej wartości, że Cię takie uwagi dotykają....

Gość gość
Bo nie słyszałaś tego tonu.

Gość gość
Jeszcze żebyś w ekskluzywne restauracji siedziała. Niektorzy po prostu lubią ponizac byle p*****la bo czują się lepsi wtedy.

Gość gość
On chciał żebym poczuła się jak imbecyl.

Gość gość
Wszyscy to jedzą łyżką. Nie widzialam nikogo z widelcem......bufon. jak chce jesc widelcem niech jedzie na Wegry. U nas to zupa...

Gość gość
Mnie wkurzyłoby to zdanie o mężu. Czyli jak gotowanie to już wiadomo ze rola kobiety żeby zadowalać męża żeby był pancio zadowolony?

Gość gość
no i przy okazji pokazał, że nie ma wobec mnie poważnych planów skoro żal mu mojego przyszłego męża

Gość gość
Wiesz jak powinnaś była zareagować na taki komentarz, odłożyć łyżkę i zacząć siorbać ustami z miski :D zatkało by go na amen. A ty się zastanów czy chcesz być z takim palantem.

Gość gość
Leczo jem łyżka

Gość gość
Skoro łyżka jest dla niego takim małżeńskim duzym problemem to ja cie ostrzegam autorko przed tym psycholem

Gość gość
9:54 racja

Gość gość
Po tym komentarzu poczułam się prawie jak ofiara męża psychopaty. A potem będzie, że zupa za słona.

Gość gość
Autorko ostrzegam cie Jesli wyjdziesz za niego wspomnij moje slowa

Gość gość
Kobieta ma przy mezczyznie czuc sie komfortowo

Gość gość
Też jem łyżka. Bo tu jest Polska a nie Budapeszt. Ja bym wyszła... A już na pewno zerwalabym kontakt z takim burakiem.

Gość gość
up