Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wyszło głupio w tych erotycznych smsach?

Polecane posty

Gość gość

Pisałam wczoraj z facetem erotyczne smsy. I pisalismy o jakichs urozmaiceniach w lozku itd. On zaproponowal zebym przygotowala cos czym moze zastapic penisa np. ogorka dla urozmaicenia. A ja napisalam " ok przygotuje ;) mysle ze to tez niezly pomysl, choc Twoj tez jest duzy i twardy, ale to tez moze byc podniecajacen jak bedziesz mnie pieprzyl czyms innym dla odmiany" na co on odpisał " bede mocno cie pieprzyl, ale ogorek tez sie przydajesli go znajdziesz zeby Cie lepiej zadowolic". Nie wiem czy wyszlam na idiotke w tym co napisalam, bo mialam na mysli oczywiscie to jko urozmaicenie, a nie ze "ogorek go zastapi" :P Moze tp wszystko smiesznie brzmi, ale zastanawiam sie czy nie wyszlo to glupio, a wczoraj bylam zmeczona, wiec mogly mi sie napisac glupoty

Gość gość
Nigdy nie będę w zwiazku, bo żenuje mnie pisanie takich głupot. Tak samo wysyłanie "sexy" zdjęć. Dlaczego ludziom nie wystarczy spotykanie się na żywo? Tylko potem mają w historii swych konwersacji na zawsze wyryte takie głupoty. A zdjęcia potem po rozstaniu mogą służyć dziwnym celom. czy tylko ja tak myslę?

Gość gość
Naprawdę ie czujesz się idiotycznie pisząc takie głupoty o organach płciowych? Pytam serio.

Gość gość
Troche, ale to on zaczal propozycje z tym ogorkiem :P

Gość gość
Dla mnie to oznacza, że facet jest jakiś głupi i żenujący. Nie wiem co by mnie miało zmusić do pisania takich głupot.

Gość gość
tzn. on we wczesniejszym smsie napisał żebym przygotowała bita smietane i ogorka to "moze sie przyda " :P Choc teraz jak to czytam to samej wydaje mi sie to smieszne co wczorahj pisalismy, tylko zastanawiam sie czy ja nie wyszlam na jakas kretynke

Gość gość
Ale podnieciło cie to wtedy?

Gość gość
A nawet nie bardzo bo pisalismy to wzoraj pozno wieczorem, bylam zmeczona i moze dlatego powychodzily takie glupoty... Ale teraz sie zastanawiam czy nie wyszlam na kretynke? Czy to raczej on skoro zaczal taki temat w ogole?

Gość gość
Żenada :D nie wiem kogo podnieca taka pisanina. Chyba stare małżeństwo znudzone codziennością.

Gość gość
Myslę że dzielisz włos na 4 i doszukujesz się czegoś co nie istnieje. Ja często tak piszę i mnie to kręci

Szybka oferta finansowania Jestem gotów pomóc W celu realizacji twoich projektów, funduszy biznesu, finansowanie studiów, zakup nieruchomości lub zmiana Twój samochód, zakup urządzeń ...., ciesz się wzorami pożyczki dostosowane do wszystkich Twoich potrzeb. Skorzystaj z naszej wiedzy rzetelny i szybki. Dla wszelkich informacji po prostu spraw sobie trud skontaktuj się z nami bezpośrednio. Aby uzyskać więcej informacji, możesz się ze mną skontaktować (Christcorinn @gmail.com)

Szybka oferta finansowania Jestem gotów pomóc W celu realizacji twoich projektów, funduszy biznesu, finansowanie studiów, zakup nieruchomości lub zmiana Twój samochód, zakup urządzeń ...., ciesz się wzorami pożyczki dostosowane do wszystkich Twoich potrzeb. Skorzystaj z naszej wiedzy rzetelny i szybki. Dla wszelkich informacji po prostu spraw sobie trud skontaktuj się z nami bezpośrednio. Aby uzyskać więcej informacji, możesz się ze mną skontaktować (Christcorinn @gmail.com)

Gość gość
On sam zaczal , wiec ja odpisywalam na temat po prostu... Ale moze glupio wyszlo

Gość gość
Przestań pleść. ..ile masz lat?

Gość gość
23

Gość gość
To chyba wiesz że tak tez się dorośli bawią

Gość gość
To jest zabawa? To jest robienie z siebie imbecyla. Takie rzeczy na żywo, a nie jakieś kiczowate teksty, taka estetyka disco polo. No i też dziwne, że kobieta musi kogoś zachęcać głupią gadką:D To chyba znaczy, że go mało pociąga sama z siebie.

Gość gość
czyli jednak to ja wyszlam na idiotke?

Gość gość
Nie nie wyszłaś. A do gościa wyżej mówisz o estetyce disco polo ale teksty piosenek takich znasz na pamięć, czemu?

Gość gość
up

Gość gość
Co się nadaje na imprezę przy alkoholu to już niekoniecznie do łóżka. Chyba że kogoś zamiast inteligentnego humoru podnieca przasna gadka o ogorach i inne badziewne teksty które niby są seksowne. No co kto woli.

Gość gość
nie wyszlas bo to on zaczal o tych ogorkach