Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego matki z małymi dziećmi są takie pewne siebie, pyskate, roszczeniowe ?

Polecane posty

Gość gość

sytuacja z wczoraj...jade tramwajem, stoje sobie tu blisko tej ''gumy'' gdzie która łączy dwa składy tramwaju, chodzi o te nowe tramwaje i to rzeczywiscie jest miejsce oznaczone dla niepełnosprawnych bo jest poręcz dla wózka no i przystanek wchodzi młoda d***** z wózkem i zero usmiechu, zero przepraszam czy moge tu stanąc tylko bezczelnie ?PCHA sie na mnie z tym wózkiem, doslownie wjezdza we mnie i to spojrzenie jakby sie miala zesrać, takie wstrętne pelne nieanwisci oczy..jakby chciala powiedziec - wypierd-dalaj stad-porazka, skad sie takie gowna biorą

Gość gość
Bo ma dziecko więc wygrała życie a ty masz zejść z drogi bo gowniak jedzie.

Gość mama Jessicy
Autorko chcesz w ryja?

Gość gość
W duzej mierze to pierwotny instynkt macierzynski. Agresja hormonalna. Stała i uciazliwa dla kobiety gotowosc do obrony potomstwa. Ale niestety w duzej mierze po prostu nasza polska wrogosc do rodakow. Nienawidzimy sie nawzajem. Wszyscy jestesmy aspoleczni. Ona na ciebie wjechala w tramwaju, ty teraz na nia tutaj wjezdzasz. Typowa polskosc.

Gość gość
Bo mysla ze jak wysr/aly bachora to sa pempkami swiata. Prawda jest niestety inna,to kompleks zniszczonej przyszlosci gdyz gowniak pokrzyzowal plany.W ten sposob ujawnia sie frustracja. Nastepnym razem w podobnych sytuacjach odrazu pluj w twarz szmacie

Gość gość
Oko za łoko. Rozumisz? I tak powinno być a nie jakieś buddyjskie wybaczenie.

Gość gość
To nie wina matki dziecka. Tylko kwestia wychowania człowieka. Widocznie tą kobietę tak wychowano że nie ma szacunku do innych.

Gość gość
Rany...jakie to polactwo tępe. "Bachor", " szmata". Kretynska polskosc chce agresje zwalczac....agresją. Rece opadaja, jak sie spojrzy na srednią polackiego IQ. Wstyd byc "z polski" bo to szufladkuje odrazu do kategorii DEBILIZMU.

Gość gość
Serio przejmujesz sie jakas tam matka w autobusie czy trawmaju? Ja mam wieksze zmartwienia niz przejmowanie sie rozsczeniowymi ludzmi, a jesli ktos mnie grzecznie nie poprosi to nie ustepuje miejsca

Gość gość
13:30 a kto ci powoedzial ze chcemy zwalczac agresje narodową? Siedzisz w uk to siedz sobie tam nadal i nie wrzucaj nam do polski nawykow poprawnosci politycznej inteligencki kałmuku

Gość gość
Niezły blef ale nie trafiony polacki zbuku. Nie jestem w UK. A rzygam na polskosc bo sobie na to zasługujecie. Wstyd mi ze jestem z polski i niedobrze mi na sam wasz widok. A widuje was wszedzie bez przerwy. I widze tylko jedno - prostactwo, agresje i wieczne wymuszanie wszystkiego na wszystkich. Cierpki blef frajerze.

Gość gość
Wróciła debilka, co to ciągle pisze prowa o matkach i tramwajach, spiertalaj w try miga , a kysz!

Gość gość
spiertalaj w try miga , a kysz! x oby twoj bachor zdechł na raka