Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgoha

Czego tu nie rozumieć?

Polecane posty

Gość gośćgoha

Znamy się z mężem 15 lat, po ślubie jesteśmy 10 i niedawno dowiedziałam się że mój kochany małżonek mnie zdradza. Na jego objawy za bardzo nie zwracałam uwagi, ale jakaś 'dobra dusza' doniosła że bzyka koleżankę z pracy. Nie jest dobrze kiedy wiedzą o takich sprawach osoby postronne więc się lekko wkurzyłam i odwiedziłam tą kolezankę. Do histeryczek nie należę, ale jestem dość przekonująca i osoba przyznała się że ma romans z moim mężem. Po tylu wspólnych latach mąż doskonale powinien wiedzieć jaka jestem i że oddaje to samo co dostaję. Ponieważ sąsiad nie ukrywał nigdy że mu się bardzo podobam i robił różne propozycje, mam teraz romans z sąsiadem. Oficjalny bo wychodzę z domu o 23 i wracam o 6 rano. Jakież zdziwienie mojego męża, jaka afera, jakie groźby.... on jest w szoku, jak ja mogłam i w ogóle. Błyskawicznie zakończył romans ze swoją koleżanką i twierdzi że to nic takiego nie było, ale ja mu na zimno wyliczyłam przybliżoną ilość spotkań z tą panią i w kalendarzu kuchennym wykreślam moje spotkania z sąsiadem. Tyle samo. Mąż patrzy na ten kalendarz i nie rozumie, nie odzywa się do mnie i śpi na kanapie w salonie. Czego on nie rozumie ktoś wie?

Gość gość
Bzykaj się na zdrowie.

Gość gość
up

Gość gość
up