Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z mamą

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, mam 16 lat i ogromny problem z sobą i z moją mamą. Jej zdaniem wszystko robię źle, źle wygladam, bo jestem otyła, ale jak na mój wzrost to mam tylko 5 kilo nadwagi. Odpowiada mi mój wyglad, gdybym nie odpowiadał, to bym coś z tym zaczęła robic. Mówi mi, że się ze mnie śmieją, z mojego wyglądu, że w szkole nie zdam bo nic się nie uczę. Miałam zagrożenie, ale z niego wyszłam i jestem ze wszystkim na bierząco. Gdy dostane złą ocenę, to przezywa mnie od tumanów, nakręca się i mówi o tym przez tydzień. Natomiast, gdy dostanę piątkę, czy cokolwiek mi się uda, to mówi ,, Fajnie’’ albo nic nie odpowiada, cały czas krzywo na mnie patrzy. Jak dla niej wygladam jak świnia.Mówi, żebym nie wychodziła z domu, bo wstydzi się tego jak wyglada jej córka. Dla niej najważniejsi są inni ludzie, zawsze tak było. Nie mam u niej żadnego wsparcia. Macie jakieś rady, na moją sytuacje?

Gość gość
Dodam,że wyzywa mnie od gnojów, debili. Jak wyjdę o 17 z koleżanką na miasto, to mówi, że się szmacę, albo szukam faceta.