Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podenerwowana20stka

Beta hcg

Polecane posty

Gość Podenerwowana20stka

Witam. Pomozcie dziewczyny. Uprawialam petting z partnerem 03.12. Powinnam dostac miesiaczke 01.12, ale przyszla po 2tyg opozniona, moim zdaniem z dziwnym krwawieniem (skape krwawienie) Zrobione 2 testy plytkowe (negatywne) i dwa testy z krwi, pierwszy z 16.12 wyniosl 0.2, zas drugi z 27.12 wyniosl 0.252. Jest przyrost, ale maly. Wiem, ze w 3tyg ciazy powinno byc min. 5. Brzuch jest twardy w okolicach pepka (zwlaszcza po prawej str, wyczuwam jakby taka kule na ok 6-7cm, i podbrzuszu. Zauwazylam takze bardzo duze wzdecie wlasnie w tych dwoch okolicach. Wyeliminowalam jedzenie gazotworcze, sprawdzalam czy przytylam ale nie ma wzrostu wagi. Wiem, ze moge dramatyzowac, ale martwie sie, ze jestem w ciazy. Pamietam, ze uwazalismy, zeby plemniki nie dostaly sie nawet do wejscia pochwy. Zgodnie z kalendarzem zawsze mialam owulacje w srodku miesiaca, a nie na poczatku, gdy bylam z chlopakiem. Czy przesadzam, niepotrzebnie sie martwie? Jest 06.01, a ja nie dostalam okresu (moze data sie przesunela i dostane dopiero za 2tyg jak w zeszlym miesiacu) Prosze o odpowiedz. Czy wykonac znow b-hcg z krwi? Czy ktos mial podobna sytuacje? Czy niepotrzebnie sie przejmuje?

Gość gość
Idź do ginekologa.

Gość Podenerwowana20stka
Mam już umówiona wizytę, ale i tak chciałabym dowiedzieć się co o tym sądzicie. Czy którejś po wyjściu dwóch ujemnych testów betahcg (lub więcej) i tak wyszło u gine, że jest w ciąży?